Hoe kan ik toevoegen Yahoo contacten in Digsby

De instant messaging applicatie Digsby heeft volledige ondersteuning voor de integratie van uw Yahoo! Mail en Messenger-account in de Digsby client. Eenmaal geconfigureerd, kunt u gemakkelijk IM of e-Yahoo! contacten met slechts een paar muisklikken. Digsby zal ook u te waarschuwen voor inkomende berichten die naar uw Yahoo! Mail-account worden verzonden zodat u uw inbox te beheren vanuit de Digsby client.

instructies

1 Klik op "Start," type "Digsby" in het zoekvak aan de onderkant van het menu en druk vervolgens op "Enter."

2 Meld u aan bij uw Digsby account. Als u een Digsby nog geen account hebt geregistreerd, klikt u op "Don een account hebt" en configureren van een gebruikersnaam en wachtwoord voor de klant.

3 Klik op 'Extra' en selecteer 'Voorkeuren'.

4 Selecteer het tabblad 'Accounts' in het dialoogvenster voorkeur zijbalk.

5 Klik op "Add IM Account" en selecteer "Yahoo."

6 Typ uw Yahoo! Messenger-account gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Opslaan'. Klik op het selectievakje naast "Auto login" als u voor Digsby om automatisch in te loggen op uw Yahoo! Messenger-account elke keer dat u de toepassing uitvoert.

7 Klik op "Add E-mail Account" en selecteer "Yahoo."

8 Typ uw Yahoo! Mail-account gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Opslaan'. Klik op het selectievakje naast "Auto login" als u voor Digsby om automatisch in te loggen op uw Yahoo! Messenger-account elke keer dat u de toepassing uitvoert. Uw Yahoo! contacten worden weergegeven in de Digsby client zodat u IM of e-mail gebruikers die ook aan en ter beschikking worden ondertekend.