Hoe kan ik Verminder een Digital Image File Size

De komst van digitale beeldbewerking heeft wonderen voor amateurfotografen gedaan. Het verminderen van de bestandsgrootte snel en gemakkelijk kan moeilijk zijn, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Met behulp van een gratis online fotobewerking service van Adobe u de grootte van uw digitale JPEG-afbeeldingen snel en gemakkelijk overal ongeacht het besturingssysteem, Mac of pc kunnen verminderen.

instructies

1 Plaats uw afbeelding digitale JPEG op uw bureaublad. Dit maakt het gemakkelijk om later op te zoeken.

2 Bezoek de link hieronder voor Photoshop.com in een nieuw tabblad. Wanneer het wordt geopend klik op "Join Now". Dit account is volledig gratis.

3 Voer uw persoonlijke gegevens (naam, e-mail), maakt u een wachtwoord in, selecteer een persoonlijke url (dit zal u toelaten om ook in het openbaar deel uw afgebeeld als je ervoor kiest), selecteer uw land en voer de verificatiecode. Akkoord met de voorwaarden. Klik op "verder" in de rechterbenedenhoek.

4 Controleer uw e-mail voor een verificatie e-mail van Adobe. Klik De link. Wanneer uw browser wordt geopend, selecteer 'Aanmelden' op de rekening verificatie scherm. Voer uw aanmeldingsgegevens in en klik op "inloggen."

5 Selecteer 'Foto's uploaden' in de rechterbovenhoek als je bent aangemeld. Zoek het imago van uw JPEG op uw bureaublad en klik op 'Openen'. Selecteer "Upload aan uw bibliotheek" wanneer daarom wordt gevraagd. Selecteer "OK" wanneer het klaar is.

6 Hoe kan ik Verminder een Digital Image File Size


Klik met de linkermuisknop op de afbeelding en selecteer "Edit" op de bodem van de interface. Selecteer "Resize" in het linker menu. U kunt gebruik maken van de presets aan de onderkant voor e-mail, mobiel, website of profielen maten of u kunt de aangepaste selectie te gebruiken om deze te bewerken volgens uw specificaties.

7 Hoe kan ik Verminder een Digital Image File Size


Bewerk uw beeldformaat. Kies "Finish" als u klaar bent. Selecteer "Save" aan de onderkant van de interface wanneer u terug naar uw bibliotheek. Selecteer "Origineel formaat" als daarom wordt gevraagd (dit zal het formaat zijn dat je veranderd in). Selecteer waar u de afbeelding wilt opslaan en klik op 'Opslaan'. Uw bestand is nu teruggebracht.

Hints

  • Speel met de rest van de functies van Adobe's Photoshop.com.Once uw account is aangemaakt die u niet nodig om het proces te herhalen --- kan je foto's snel en gemakkelijk terug te dringen.
  • Niet beelden online posten in elke manier die u niet wilt dat anderen zien.