Hoe het opzetten van een Joomla! plaats

Joomla! is een content-management software programma dat is ontworpen om gebruikers te helpen met het runnen van een website. In plaats van het bewerken van de werkelijke HTML, individuen het runnen van een Joomla! site kan de software visuele editor en uitbreiding pakketten aan te passen en nieuwe webpagina's. Zo kunnen ook mensen die geen web design ervaring een Joomla gebaseerde website draaien. Het opzetten van een Joomla! site kan helpen webdesigners creëren van gebruiksvriendelijke websites snel en efficiënt.

instructies

1 Registreer een hosting account bij een webhost service provider in staat is het uitvoeren van de Joomla! software. De host moet in staat zijn Apache, PHP en MySQL 4.2+ 3.23+ draaien. Gewoonlijk zijn dergelijke geavanceerde functies komen met een extra prijs. Echter, sommige budget hosting providers zoals Blue Host en vette koe bieden goedkope hosting dat in staat is het uitvoeren van de Joomla! systeem (zie de links in Resources).

2 Download de Joomla! installatiepakket van de officiële Joomla! website (zie link in Resources). Terwijl de oudere versies zijn meestal beschikbaar, download dan de meest recente versie van het systeem voor de soepelste ervaring en de minste hoeveelheid bugs en fouten. Dubbelklik op het laatste gedownloade bestand om het uit te pakken.

3 Het opzetten van MySQL op uw web host server. Vette koe en Blue Host beide bieden gratis MySQL-databases met een hosting pakket. MySQL database creatie instellingen zijn te vinden in uw account instellingen wanneer u zich aanmeldt bij uw gastheer. Noteer de naam van de database, de naam van de host en uw database accountnaam en wachtwoord. Deze gegevens zijn meestal opgenomen in uw MySQL-instellingen. Neem contact op met uw webhost als u niet zeker weet waar deze informatie te vinden.

4 Start uw FTP software. Synchroniseer de software met uw web host server. Als u wordt gevraagd, geeft u uw accountnaam, het domein en het wachtwoord voor toegang tot de server. Als u deze informatie niet kan herinneren, verwijzen naar de kentekenbewijzen aan u verstrekt wanneer u eerst een account met uw respectieve web hosting service provider geregistreerd.

5 Sleep de uitgepakte map uit stap 2 om uw FTP-software om het te uploaden naar uw host. Wacht tot het uploaden is voltooid voordat het sluiten van de FTP-programma. Dit kan enkele minuten, afhankelijk van de kilobyte snelheid van uw internetverbinding te nemen.

6 Start de webbrowser van uw keuze (bijvoorbeeld Safari op een Mac of Internet Explorer op een Windows PC). Voer uw domeinnaam in de adresbalk en druk op "Enter" op uw toetsenbord. Uw browser zal u naar uw domein en toont de Joomla! welkomstpagina.

7 Klik op "Next" in de rechter bovenhoek van de Joomla! scherm om de pre-installatie diagnostische test uit te voeren. Joomla! dubbele controles die uw server compatibel is met de software. Na afloop van de test, de Joomla! software het installatieproces starten. Volg de aanwijzingen op het scherm om te installeren. U moet gegevens te verstrekken zoals uw gekozen naam voor de site en de MySQL database-informatie die u in stap 3 Joomla schreef! is nu geïnstalleerd en heeft u toegang tot de configuratie pagina's om te beginnen met het maken en bewerken van nieuwe webpagina's op uw Joomla! plaats.

Hints

  • Gebruik Joomla! als je wilt het opzetten van een site die iedereen, inclusief degenen zonder HTML-ervaring, kunt bewerken.