Skype Problemen Phone Connection

Skype Problemen Phone Connection


Skype-telefoons lijken vaak thuis telefoontoestellen en mensen in staat stellen om te bellen via de Skype Voice Over Internet Protocol (VoIP) dienst te maken en te ontvangen. Deze fysieke ontwerp is waardevol voor mensen die Skype gebruiken als primaire telefoonlijn. Hoewel Skype-telefoons zijn handig, ze zijn onderworpen aan tal van dezelfde verbinding problemen van alle Skype clients.

Hoe Skype telefoons werken

Lijken op een huis of kantoor telefoon, Skype-telefoons toegang tot het Skype-netwerk al een internetverbinding. Ze zijn vaak verbonden met een thuisnetwerk via een Ethernet-poort aangesloten op de onderkant van de Skype-telefoon. Skype-telefoons zijn verantwoordelijk voor de uitvoering, het coderen en decoderen van Skype-communicatie.

Client-side Problemen met Skype Connection

Af en toe zal de gebruikers problemen met Skype-telefoon connectiviteit tegenkomen. De belangrijkste factoren zijn de geldigheid van login-gegevens, draadloze signaalsterkte en thuisnetwerk snelheid. Het is vrij eenvoudig om client-side problemen met de verbinding te isoleren door het controleren van deze factoren op een rijtje.

Server-side Problemen met Connection

Skype service is redelijk betrouwbaar. Het is echter mogelijk dat servers hik langs de weg hebben. Dit probleem kan optreden als gevolg van Internet Service Provider (ISP) fouten, waardoor het noodzakelijk is om uw huis verbinding opnieuw in te stellen. Als u problemen ondervindt bij de toegang tot andere web services van uw huis-verbinding, moet u mogelijk uw internetverbinding te resetten. Resetten van uw router moet een nieuwe verbinding te brengen, zodat u verbinding te maken met de Skype-service.