Hoe te Game Icons maken gebruik van Gamemaker

Hoe te Game Icons maken gebruik van Gamemaker


Gepubliceerd door YoYo Games voor zowel de Windows- en Macintosh-besturingssystemen, wordt GameMaker software ontworpen met zowel beginners als ervaren computerspel programmeurs in het achterhoofd. Gebruikmakend van een automatische scripttaal, GameMaker geeft spelers van alle niveaus de mogelijkheid om games aan te passen aan hun persoonlijke smaak. GameMaker bevat ook een icoon creatie tool die gamers biedt de mogelijkheid om te creëren of aan te passen spelen stukken met een paar klikken van de muis.

instructies

1 Open het GameMaker software programma op uw computer.

2 Klik op het tabblad "Icon Maker" op de GameMaker werkbalk. Selecteer de "Icon_Maker.exe" bestand uit de drop-down menu bestand met je muis.

3 Klik op een plek op het pop-up net. Sleep de cursor met de muis naar de gewenste vorm van het spel icoon te trekken.

4 Selecteer het pictogram, of het gebied van het icoon, dat u wilt kleur door te klikken op elke afzonderlijke doos in het icoon met de muis terwijl het verbergen door het "Control" toets op het toetsenbord. Laat de muisknop los en control-toets. Op het kleurenpalet aan de onderkant van het raster met de muis om de gewenste kleur voor het pictogram te selecteren.

5 Open het menu "Bestand" en klik op "Export Icoon" met de muis. Selecteer 'Deze computer' in het pop-up scherm en selecteer vervolgens "Global Game Settings" in het menu aan de linkerkant van het scherm.

6 Selecteer het tabblad 'laden' op het menu aan de bovenkant van het scherm. Klik op de knop "Icon Change" en de desktop-menu wordt geopend.

7 Klik op het icoon bestand met de muis. Wijs het nieuwe pictogram een ​​naam en klik vervolgens op de "OK" knop om het nieuwe pictogram op te slaan.