Hoe kan ik een netwerkprinter toe te voegen zonder een Print Server

een netwerkprinter toe te voegen zonder printserver is een goed idee als je een huis printer en de computer die het aan zal ingeschakeld blijven de hele tijd is bevestigd. U kunt het opzetten van een netwerk printer met de functie voor het delen printer ingebouwd in het Windows-besturingssysteem. De computer waarop de printer is aangesloten op zal fungeren als printserver.

instructies

1 Schakel de printer en de computer die het aan is gekoppeld. Van het bureaublad, klikt u op "Start", "Configuratiescherm", "Netwerk en internet" en "Network and Sharing Center."

2 Klik op 'Wijzigen Geavanceerd Opties voor delen. " Klik op de pijl voor "Thuis of Werk." Klik op "Turn On bestands- en printerdeling", "Turn Off wachtwoord beveiligd delen 'en' Wijzigingen opslaan '. Alleen uitschakelen wachtwoordbeveiliging als u gebruik maakt van een computer thuis, niet een computer op het werk of één is aangesloten op een openbaar netwerk.

3 Klik op "Start" en "Apparaten en printers." Klik met de rechtermuisknop op de printer en selecteer "Printer Properties."

4 Klik op het tabblad "Delen". Vink het vakje voor "Deze printer delen" en klik op "OK."

5 Klik op "Start", "Apparaten en printers" en "Een printer toevoegen" op een computer die u wilt toegang tot de printer uit. Klik op "Add a Network, Draadloos of Bluetooth-printer."

6 Selecteer de printer in de lijst en klik op 'Volgende'. Als de printer niet wordt gevonden, klikt u op "De printer die ik wil niet worden vermeld was", "Ga op zoek naar een printer" en "Next." Zoek de naam van de computer waarop de printer is bevestigd en dubbelklik erop om de printer handmatig te vinden.

7 Klik op "Next" en "Finish." Herhaal de stappen die op deze computer op alle anderen die u wilt gebruiken met de netwerkprinter.

8 Schakel alle power management functies die ervoor zorgt dat de computer af te sluiten. De computer waarop de printer is aangesloten op zal moeten blijven ingeschakeld voor andere computers op de printer te gebruiken. Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Systeem en beveiliging" en "Power Options."

9 Klik op "Change Plan Settings" en "Change Advanced Power Settings." Zorg ervoor dat alle instellingen juist voor het feit dat de computer blijven constant zijn.