Hoe maak je een website met iWeb Build

Hoe maak je een website met iWeb Build


iWeb is een web development tool gemaakt door Apple, dat komt opgenomen op Macintosh-computers. iWeb kunt u op te bouwen en aanpassen van een website en publiceren op uw eigen domein, zonder iets over HTML kennen. IWeb is een geweldige tool die helpt u snel en gemakkelijk te ontwerpen websites zodra u leren hoe het programma te gebruiken.

instructies

1 Open het iWeb-programma op uw computer. Klik op "File" en selecteer "Nieuwe site." Een venster drop-down zal verschijnen, waarin u de sjabloon die u wilt voor uw site te selecteren. Op de naam van de sjabloon in de linker balk naar de andere pagina opties voor de site. Wanneer u een site die je leuk vindt, klikt u op 'Kies'. " De eerste pagina van uw site wordt geopend in het hoofdvenster

2 Bewerk de bestaande inhoud en afbeeldingen op de site. Klik op de inhoud van het tekstvak te markeren. Dubbelklik op de tekst te markeren en te verwijderen; maak uw eigen aangepaste tekst. Zorg ervoor dat u zoekwoorden die uw website beschrijven gebruiken. Dit zal helpen de zoekmachines om u te vinden, het verbeteren van uw ranking in de zoekmachines. Als u het lettertype of de kleur van de tekst te wijzigen, klikt u op het icoontje "Fonts" onder de belangrijkste voorbeeld.

3 links naar uw tekst toe te voegen door te wijzen op het woord dat u wilt wijzigen om hyperlink en klik vervolgens op 'Inspector. " Controleer de "Enable als hyperlink 'doos; voer dan het webadres van de pagina die u wilt koppelen. Klik op "Open link in new window 'als u niet wilt dat de gebruiker de pagina te verlaten toen hij op de link klikt. Controleer de "Make hyperlinks actief" knop als u de links om te werken in de werkelijke iWeb-programma. Als u dit vakje niet aanvinkt, zal de links nog steeds werken op uw live site, maar ze zullen niet werken wanneer u de site aan het bewerken bent.

4 Gebruik "Inspecteur" aan andere instellingen van uw site te bewerken. Bijvoorbeeld, klik op de knop Inspector en de eerste "Pagina" om de naam van de pagina te wijzigen. De naam die u kiest voor uw pagina zal ook de naam van de link in de navigatiebalk, dus kies zorgvuldig. Een gemeenschappelijke titel voor de eerste pagina is "Thuis". Gebruik inspecteur om de uitlijning van de tekst onder de "T" knop aan te passen, zoals links, midden, rechts of gerechtvaardigd is. U kunt ook opsommingstekens toevoegen en kies uw lijst met voorkeuren en tekst afstand op dit tabblad ook.

5 foto's toevoegen aan uw pagina door te klikken op de tab 'Foto's' in de rechter navigatiebalk van de pagina. Deze tab krijgt u toegang tot de foto's die zijn opgeslagen op uw computer, zoals die zijn opgeslagen in iPhoto of Photo Booth te geven. Zoek de foto's op uw computer, en klik en sleep elke foto naar de locatie waar u het wilt op uw pagina. Gebruik de knop "Aanpassen" aan de onderkant van de pagina om de kleuren of andere elementen van de foto aan te passen.

6 Voeg een nieuw tekstvak door te klikken op het pictogram "T" aan de onderkant van de pagina. Klik op de pagina, en sleep de cursor naar rechts en schuin naar beneden om een ​​doos te maken. Gebruik de punten rond het vak om het tekstvak groter of kleiner te maken. Om tekst aan het vak toe te voegen, dubbelklikt u binnen.

7 Maak een nieuwe pagina door te klikken op het pictogram "Pagina toevoegen" aan de onderkant, of door te klikken op "File" en "Nieuwe pagina." Herhaal de bovenstaande stappen om de pagina aan te passen.

Hints

  • Het opzetten van een iWeb-site voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) doeleinden kan een uitdaging zijn. U moet een extern programma gebruiken om keywords, pagina titels, alt-tekst afbeelding toe te voegen en andere wijzigingen in de code te maken. Zie het gedeelte Bronnen voor advies over hoe u uw site te optimaliseren.