Wat is Adobe ARM?

Wat is Adobe ARM?


Adobe ARM is de Adobe Reader Manager. ARM is de update manager voor Adobe Reader, die automatisch wordt geopend op Windows opstarten. Dit programma informeert u over updates en downloads voor je software up-to-date te houden.

Kenmerken

Wat is Adobe ARM?

Automatische updates kunt u uw software up-to-date met de nieuwste verbeteringen.

Dit kenmerk van Adobe Reader is bedoeld voor de gemiddelde thuisgebruiker of gebruikers die hun updates handmatig hoeft te beheren. Op Windows start-up, dit uitvoerbaar programma gestart en zoekt naar de automatische updates die kunnen worden gedownload en op uw computer geïnstalleerd.

Hoe het programma uitschakelen

Wat is Adobe ARM?

Het aanbrengen van wijzigingen aan uw computer zal zorgen voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring.

De ARM-programma is niet een noodzakelijk onderdeel van het programma Adobe Reader en kan worden uitgeschakeld voor degenen die liever om updates handmatig uitvoeren. Om het programma uit te schakelen, moet u de run register bestanden in verband met het te bewerken. Om dit te doen moet u voor deze ingang in het register te verwijderen: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run]

"Adobe ARM" = "\" C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ ARM \ 1.0 \ AdobeARM.exe \ ""

Als je later vindt wilt u deze optie toe te voegen, gewoon kopiëren en plak deze registervermelding in het register kladblok. Toen hem werd gevraagd of u wilt toevoegen dit de toegang tot het register klikt u op Ja en het zal compleet zijn.

Auto Update versus Handmatige update

Wat is Adobe ARM?

De keuze is aan jou om een ​​auto-update te gebruiken of handmatig bijwerken.

Bij de beslissing of je een ingesloten automatische update-programma zal gebruiken of de software handmatig bijwerken van jezelf is een persoonlijke beslissing. Een auto-updater zal tijd besparen op het houden van uw software up-to-date wanneer nieuwe toevoegingen aan uw software beschikbaar zijn. Echter, handmatig bijwerken van uw software programma's kunt u alleen de updates die je het gevoel zullen profiteren van uw software en voorkeuren van de gebruiker te installeren.