How to Change Fonts & Maat voor elk document in Word

Veranderende lettertypes en maten voor elk document wordt gedaan door de standaard instelling in Microsoft Word te bewerken. Deze functie zal de algemene sjabloon te werken en van invloed op elk document gemaakt nadat de update is voltooid. Tijdens de update kunt u het lettertype, de grootte, kleur en afstand te geven. Zodra de update is voltooid, zal Word de wijzigingen onmiddellijk van toepassing op het huidige document en alle toekomstige documenten.

instructies

1 Open Word 2010. Klik op het tabblad "Thuis" en zoek het "Lettertype" groep. Klik op de onderste pijl naar rechts om de "Font" dialoogvenster uit te breiden.

2 Selecteer een lettertype uit de lijst met beschikbare fonts. Geef het lettertype met behulp van de "Size" schuifbalk. Klik op de knop "Standaard". Het dialoogvenster Microsoft Office Word wordt geopend, u te informeren dat deze wijziging alle nieuwe documenten op basis van de normale sjabloon zal beïnvloeden. Selecteer "Ja" om deze wijziging te bevestigen.

3 Klik op het pictogram 'Nieuw' in de werkbalk Snelle toegang tot een nieuw document te openen en te controleren of de veranderingen met succes werden gemaakt.