Hoe te beginnen een VOD Website

Hoe te beginnen een VOD Website


Video on demand (VOD) wordt steeds meer een onderdeel van vele websites. Of het nu toevallig een preek gefilmd op zondag en beschikbaar om te worden bekeken op elk gewenst moment, of de komieken at Rooster Teeth aangaan van de publiek in de capriolen van Red versus Blue zijn, kan video-on-demand te vinden. Web reus Amazon.com heeft een VOD-gebied voor het bekijken aangenomen. Het starten van een VOD website kan laten u deelnemen aan deze trend.

instructies

1 Koop een website. VOD vereist veel bandbreedte, wat betekent dat een heleboel gratis hosting websites niet gaat laten VOD worden gebruikt. Bij aankoop van een website, zorg ervoor dat er geen beperkingen zijn toegestaan ​​op bandbreedtegebruik. Bij de opstart fase van de website, kan er niet veel van de kijkers, maar later op een flink aantal zou kunnen komen, en dat gaat het bandbreedtegebruik toename drastisch te maken. Een goede site om te onderzoeken is Squarespace, die is ontworpen om ervoor te zorgen dat meer bandbreedte extra geld kost. De aanschaf van een website is een kwestie van het contacteren van een provider (zoals Yahoo! of GoDaddy) en het betalen van een maandelijkse vergoeding.

2 Bouw de website. Zorg ervoor dat de site heeft een gebied waar de VOD duidelijk gemarkeerd. Wanneer bezoekers naar de site komen, moeten ze in staat zijn om gemakkelijk te lokaliseren de VOD omgeving. Bij het bouwen van de site, zult u wilt een streaming video van het weergeven op de homepage te houden, want dat is waarschijnlijk het bandbreedtegebruik niveau hoog te houden.

3 Upload een video-bestanden die u wenst te worden bekeken op de site naar uw website server. Dit zal de video op een externe locatie opgeslagen en ook geen materiaal loopt vanaf uw locatie nodig. Afhankelijk van de software die u hebt gebruikt om uw website te bouwen, de instructies moeten in de software handleiding. Sommige sites, zoals Yahoo Sitebuilder en Squarespace, hebben stap-voor-stap instructies op de site geplaatst om het zo makkelijk mogelijk te maken.

4 Verwerk het geüploade bestand volgens de webpagina software die u gebruikt. De meeste software pakketten kunt u een maximale kwaliteit in te stellen voor de video-bestanden op de site, variërend van lage kwaliteit helemaal naar high definition. Hoe hoger de kwaliteit van het bestand, hoe langer het zal duren om te laden vanaf de server van de website en hoe meer bandbreedte zal worden gebruikt.

5 Link de website om de geüploade bestanden. Bijvoorbeeld, als u een VOD-bestand met de naam hebt geüpload "Blue Bunny," je nodig hebt om een ​​knop te koppelen aan de website met de naam "Blue Bunny" om het bestand. Op die manier, wanneer een bezoeker van de site klikt op de knop die zegt "Blue Bunny," het VOD-bestand wordt weergegeven.

Hints

  • Alle bestanden die worden gebruikt voor VOD moet vrij zijn van inbreuk op het auteursrecht zijn. Met andere woorden, je kunt niet zet auteursrechtelijk beschermd materiaal op uw VOD site, tenzij u het auteursrecht of, tenzij een akkoord is bereikt met de auteursrechthebbende. Het niet om anders te doen kan leiden tot rechtszaken en mogelijke strafrechtelijke vervolging.