Hoe maak je een gewaarmerkt afschrift van DD 214 aanvragen

Hoe maak je een gewaarmerkt afschrift van DD 214 aanvragen


Er was een tijd bij het zoeken naar de militaire verslagen van de Verenigde Staten veteraan veel moeilijker dan het nu is was. Het proces eenmaal blindelings gepaard contact opneemt met de lokale en federale agentschappen tot u de juiste gevonden. Vandaag de dag, hoef je niet een bezoek aan de National Archives in Washington DC, laat staan ​​laat uw computer. Het aanvragen van een gewaarmerkt afschrift van een DD 214 vorm is slechts een paar klikken verwijderd.

instructies

1 Meld u aan bij de militaire dienst afdeling van de website Nationaal Archief. Zie Verzoek om een ​​link.

2 Klik op de linker pictogram dat zegt "Start de eVetRecs Systeem om uw verzoek online te beginnen."

3 Kies "Doorgaan."

4 Voer uw naam, uw relatie met de veteraan, de naam van de veteraan en of u op zoek bent naar documenten die betrekking hebben op een voormalige militaire dienst lid of huidige.

5 Selecteer "Continue" aan de rechterkant van de pagina.

6 Antwoord op stappen vier tot en met acht, een filiaal van de dienst lid van de dienstverlening, zijn dienst component en de categorie voor uw aanvraag en kies tussen twee keuzes op stap acht.

7 Klik op "Doorgaan" aan de rechterkant van de pagina.

8 Vul alle informatie die je hebt over de militaire dienst lid. Kies "Doorgaan."

9 Kies tussen het aanvragen van een "ongedaan gemaakt Report of Separation" aan de bovenkant en een "Schrappen Report of Separation" aan de onderkant. Kies "Doorgaan."

10 Zorgen voor de nodige informatie over uzelf, die uw naam en thuisadres omvat. Klik op "Doorgaan."

11 Mail naar het adres vermeld na het afdrukken van de handtekening pagina. Wacht 90 dagen voordat je de follow-up van de status van uw verzoek.

Hints

  • Informatie die op een DD 214 zou sneller zijn om toegang te krijgen via andere documenten zoals geboorteaktes en eigendom records.
  • Uw aanvraag wordt niet toegekend als je niet een familielid van de dienst lid voor wie u op zoek bent.