Hoe om foto's van een mobiele telefoon naar Facebook

Hoe om foto's van een mobiele telefoon naar Facebook


Facebook is een populaire social networking site waarmee je in contact blijven met vrienden en familie te houden door middel van status updates. Deze status updates kunnen alleen maar tekst zijn. Ze kunnen ook foto's die u hebt gemaakt met je mobiel bevatten. U kunt Facebook te gebruiken om foto's van de partij of balspel gemakkelijk en snel te delen.

instructies

1 Open een browser en ga naar www.Facebook.com. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Ga naar de top van de pagina en klik op de "Status Update" knop. Klik op de kleine foto pictogram dat aan de linkerkant verschijnt. Klik op de "Upload een foto" link aan de linkerzijde.

3 Druk op de "uploaden via e-mail" link die verschijnt. Facebook zal een e-mailadres dat u kunt gebruiken om foto's te uploaden te bieden. Bewaar dit e-mailadres in uw mobiele telefoon lijst met contactpersonen. De meeste mobiele telefoons kun je foto's te sturen naar een e-mailadres, dus gebruik maken van de Facebook-adres voor dat doel.

4 Maak een foto op je mobiele telefoon. Gebruik de functionaliteit van de telefoon te sturen per e-mail naar het e-mailadres dat u in stap 3. Let op gewezen dat het onderwerp van de e-mail het bijschrift van de foto op Facebook zal zijn.

Hints

  • Als je een iPhone, een Blackberry of Android-telefoon, Facebook biedt native applicaties die het gemakkelijker maken om tags toe te passen, schrijft bijschriften en beheren van uw foto's op Facebook. Ga naar je telefoon applicatie winkel en zoek naar "Facebook."
  • Uw mobiele telefoon service provider kan u kosten om e-mails te sturen.