Hoe maak je twee foto's Overlap Met behulp van Paint

Digitale camera's goedkoper en gemakkelijker te gebruiken, waardoor een toename van het aantal beelden in de computer wereld. U kunt zulke beelden te nemen met uw eigen camera, of ze downloaden van het web op foto plaatsen of door ze te vinden met zoekmachines. U kunt dan deze beelden gebruiken als het fundament van een desktop achtergrond, om een ​​rapport te illustreren of ontvangers van een e-mail te vermaken. Als u twee of meer foto's kunt u elk afzonderlijk weer te geven. Of u kunt kunstig overlappen ze in één beeld met behulp van Windows Paint.

instructies

1 Klik op de knop "Start". kies dan "Alle programma's", "Accessoires" en "Paint" om het Paint-venster van Windows weer te geven.

2 Klik op de "File" knop in de linkerbovenhoek en kies "Open" om het vak bestand dialoog te tonen. Navigeer naar de eerste foto die je nodig hebt en dubbelklik op om het in de verf te laden.

3 Open een ander exemplaar van Windows Paint zoals eerder beschreven. Navigeer naar de tweede foto die je nodig hebt en dubbelklik op om het in het tweede exemplaar van Paint laden.

4 Open een derde exemplaar van Paint, die je zal gebruiken om de twee foto's te combineren. Klik op de "File" knop en kies "Eigenschappen" om de dialoog Eigenschappen afbeelding weer te geven. Geef een breedte en hoogte die groter is dan de gecombineerde grootte van de twee foto's die u wilt overlappen. Het document gebied in het derde Paint resizes om uw nummers te passen.

5 Ga naar de Paint instantie met de afbeelding die u wilt weergeven achter de andere afbeelding. Druk op de Ctrl en A toetsen om een ​​selectie rechthoek rond het volledige beeld te tekenen.

6 Druk op de toetsen Ctrl en C om de afbeelding te kopiëren. Ga naar het venster derde Paint en druk op de toetsen Ctrl en C om de afbeelding te plakken in het lege document. Indien nodig, klikt u op "Resize" in de groep Afbeelding om de afbeelding te vergroten of verkleinen. Verplaats de afbeelding in het document gebied naar de plaats waar u het wilt blijven.

7 Herhaal hetzelfde proces te selecteren en kopiëren van het tweede beeld, en te plakken in het venster derde Paint. Verplaats het beeld, zodat het het eerste beeld overlapt.

8 Klik op de "File" knop en kies "Save" en een formaat. Als u van plan bent op het versturen van uw overlapt foto op het internet, kiest u 'JPEG', dat is de meest voorkomende Web-formaat. Een bestand dialoogvenster verschijnt. Navigeer naar de plaats waar u de afbeelding wilt opslaan, voert u een beeld titel en klik op de knop "Opslaan" om uw afbeelding op te slaan.