Hoe maak je een Symbol Voeg toe aan de Microsoft Word Opmaakpalet

Hoe maak je een Symbol Voeg toe aan de Microsoft Word Opmaakpalet


Microsoft Word ondersteunt uitgebreide lettertypen, met karakter sets met meer letters en symbolen (de zogenaamde 'glyphs' door typografen) dan worden gebruikt in het Engels. Door het gebruik van de Windows Character Mapping gebruikt, kunt u zelfs aangepaste symbolen toe te voegen aan bestaande fonts, die toegankelijk is voor alle programma's. De Ribbon-interface van Microsoft Word 2007 en Microsoft Word 2010 zet een aantal symbolen in een fly-out palet voor snelle selectie.

instructies

Voeg een symbool

1 Klik op het tabblad "Invoegen".

2 Klik op de "Symbol" punt. Het heeft een foto van de Griekse letter "Omega" en is aan de rechterkant van het lint bar. Een palet zal knallen.

3 Klik op "More Symbols." Een drijvende dialoogvenster zal verschijnen. Selecteer het symbool dat u wilt gebruiken; als je niet het symbool dat u wilt gebruiken te zien, gebruik maken van de drop-down menu aan de bovenkant van het dialoogvenster en het lettertype wijzigen.

4 Klik op het symbool dat u wilt gebruiken en klik op 'Invoegen. " Het zal verschijnen in de "Onlangs gebruikte symbolen:" lijst. Klik op "Annuleren" als je klaar bent, en sluit het dialoogvenster.

5 Klik op het icoon "Symbol" op het lint; zie je het symbool dat u op het palet in het dialoogvenster geselecteerd. Het palet toont de 16 meest recent gebruikte symbolen gekozen.

Aangepaste Symbolen Met Windows Private Character Editor

6 Klik op het menu "Start" en selecteer "Run." In het dialoogvenster dat op, het type komt (of knippen en plakken) de volgende:

C: \ WINDOWS \ system32 \ eudcedit.exe

Dit zal de Private Character Editor te starten.

7 Klik op een van de grijze dozen in de lancering venster. U kunt ook een bepaald lettertype te selecteren; standaard, zal de aangepaste symbool dat u te laten verschijnen in alle lettertypen.

8 A 50 bij 50 vierkante raster zal komen met gereedschappen vergelijkbaar met die van Microsoft Paint. Teken je symbool uitgevoerd door het draaien pleinen van wit tot zwart, alsof je het leggen mozaïek tegel. U kunt ook kopiëren en plakken tussen de Character Editor en andere bitmap programma's, waaronder het grijpen van een teken dat u wilt wijzigen; Dit is sneller dan het maken van een personage uit het niets.

9 Sla je personage door te gaan naar het menu Bewerken en het selecteren van "Opslaan."

10 Koppel je personage met een specifiek lettertype door te gaan naar het menu "Bestand" en selecteer Font Links. U zult een dialoogvenster keuze worden gegeven - Alle Windows-lettertypen of te koppelen aan een bepaald lettertype. Hoe dan ook, de nieuwe personage te zien in het dialoogvenster Symbolen Microsoft Word doos als een selectible icoon.