Hoe maak je een Blood Effect in Adobe Photoshop maken

Het creëren van bloed in Adobe Photoshop is een goede introductie tot laag stijlen van dit programma. Layer stijlen zijn effecten die u kunt toepassen op elke afbeelding op een laag in een keer. Deze effecten omvatten slagschaduwen, in reliëf maken, afschuining, en andere effecten. Veel effecten geven de illusie van driedimensionale diepte aan uw twee-dimensionale vormen. Eén manier waarop ze dit doen is door het simuleren van een lichtbron. Verschillende effecten hebben een ronde greep zodat u deze lichtbron in relatie oriënteren om uw twee-dimensionale vorm.

instructies

1 Klik in het menu "Bestand", klik op "Nieuw" en klik vervolgens op de "US Paper" item uit de drop-down met het label "Presets." Klik op de "RGB" in het "Color" drop-down op het doek aan te geven van kleur te houden, en klik vervolgens op "OK" op het doek te maken.

2 Klik op het penseel op het palet aan het schilderen te openen, en klik vervolgens op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het palet tool. Photoshop toont een kleurenpalet van waaruit u de kleur van het bloed kan kiezen.

3 Klik op een bloedrode kleur uit het palet, of typ de waarden 230, 11 en 11 in de "R", "G" en "B" tekstvakken van het palet. Klik op "OK" om het palet te sluiten.

4 Sleep in een zigzag wijze op het doek aan de basisvorm van het bloed plas te vormen. Houd de hoeken van de zigzag zo rond mogelijk om het fluïdum aard van het bloed te benadrukken.

5 Klik in het menu "Layer" op "Layer stijl," en klik vervolgens op de "Bevel en Reliëf" punt. Dit commando verandert de kleur waarden op bepaalde locaties op uw bloed vorm. Het resultaat van deze veranderingen is de verschijning van een driedimensionaal oppervlak.

6 Sleep de "Depth" schuif naar rechts totdat het is ongeveer 250 procent. Sleep de "Size" schuifknop naar rechts tot het toont ongeveer 140 pixels. Deze acties passen de sterkte van de schaduw en de grootte van de afschuining.

7 Selecteer "Slagschaduw 'vakje in linkervenster het dialoogvenster's, en klik vervolgens op het label naast het selectievakje. Dit vertelt Photoshop om op te roepen voor het aanpassen van de slagschaduw.

8 Sleep de "Distance" schuifregelaar naar rechts net iets om een ​​slanke schaduw voor het bloed te maken. Sleep de "Size" schuifknop naar rechts om een ​​licht gevederde verschijning aan de rand van de schaduw te geven.

9 Klik op "OK" om het dialoogvenster te sluiten en uw afgewerkte bloed.