Hoe om twee modems gebruiken op één computer op het internet sneller te maken

Hoe om twee modems gebruiken op één computer op het internet sneller te maken


In een typische thuis netwerk situatie, een gebruiker heeft een modem en een router, of slechts een enkele toegangspoort tot lokale en internet netwerkverbindingen af ​​te handelen. Bandbreedte wordt door de Internet Service Provider te stellen, en fluctueert soms, het beperken van het vermogen nog meer de thuisgebruiker om de bandbreedte dollar rekken. Met behulp van een load-balancing router geeft een gebruiker de mogelijkheid om twee internetverbindingen dezelfde provider hebben tegelijkertijd theoretisch verdubbeling van de beschikbare bandbreedte. Load-balancing routers, aangeboden door bedrijven zoals Peplink, configureren naadloos met bestaande netwerken, die een soepele overgang naar een betere bandbreedte.

instructies

1 Voeg een tweede internetverbinding. Neem contact op met uw ISP en vraag een extra regel. Vraag een lijn van hetzelfde type van breedband (DSL of kabel) die u momenteel gebruikt. Plan een technicus afspraak voor de installatie van de nieuwe lijn en modem.

2 Controleer of elke verbinding goed werkt. Sluit een desktop of laptop computer om elke modem en controleer een internetverbinding is beschikbaar in elke modem.

3 Sluit een Ethernet-kabel van een van de modems in de "WAN" poort gemarkeerd met "1" op de achterzijde van de Peplink router. Sluit een Ethernet-kabel van de tweede modem in de "WAN" poort gemarkeerd met "2" aan de achterzijde van de router.

4 Stel de router op "Drop-in-modus." Raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies over het vervullen van deze taak.

5 Sluit een Ethernet-kabel aan op de "LAN" poort aan de achterzijde van de Peplink router op een Ethernet-adapter op uw computer. Open een webbrowser Internet-verbinding te controleren. Uw beschikbare bandbreedte effectief wordt verdubbeld.