Hoe maak je een WLAN-kaart configureren

Een WLAN (kort voor "wireless local area network") kaart is een type van computer hardware die uw computer een verbinding met een draadloos computer-naar-computer netwerk. Eenmaal aangesloten, kunt u vervolgens direct bestanden van de ene machine naar de andere. U moet eerst de juiste wijze uw kaart te configureren in uw besturingssysteem.

instructies

1 Zoek het pictogram "draadloze netwerkverbinding" op het bureaublad van uw computer. Dit pictogram zal in de rechter benedenhoek op Windows-computers. Het pictogram in de rechterbovenhoek op Mac en Linux-computers. Dit pictogram regelt WLAN-kaart van uw computer.

2 Klik eenmaal op het pictogram "draadloze netwerkverbinding".

3 Klik op "Refresh" om uw WLAN-kaart te vertellen om het gebied te scannen en presenteren u met een bedrijf van elke en alle beschikbare draadloze lokale netwerken.

4 Blader in de lijst met beschikbare netwerken, totdat je er een ziet waaraan u wilt verbinden. Netwerken die worden vermeld als "computer-to-computer" netwerken zijn draadloze lokale netwerken. Netwerken die worden vermeld als "computer-to-Internet" netwerken of een andere variant van die zin zijn draadloze internet-netwerken.

5 Klik op het netwerk dat u wilt. Klik vervolgens op "Connect". Als een doos verschijnt op het scherm waarin u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren, voert u het wachtwoord dat is gekoppeld aan die specifieke wireless local area network en klik op "Connect" weer. Uw WLAN-kaart naar behoren worden geconfigureerd en aangesloten op het draadloze LAN-netwerk die u heeft opgegeven.