Hoe kan ik Convert AVI naar ISO met Nero

Hoe kan ik Convert AVI naar ISO met Nero


Nero 8 is een populaire software in de eerste plaats gebruikt voor het lezen en branden van cd's en dvd's. Ook kunt u discs hercoderen, films maken, foto's en DVD's. Nero 8 biedt ook opties om een ​​back-up van al uw schijven en een systeemschijf. Met behulp van Nero kunt u ook video-bestanden branden op een DVD of een ISO-bestand. Een ISO-bestand bevat de inhoud van gegevens van een optische schijf. Microsoft kwam met Audio Video Interleave (AVI), een van de de meest voorkomende formaten voor audio- en videogegevens op een computer. Nero kunt u een 'image' van het bestand op te slaan op uw harde schijf.

instructies

1 Plaats een lege dvd in het dvd-station van uw computer.

2 Voer de Nero 8 toepassing van uw computer; start de applicatie door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad of klikken op "Start" en vervolgens "Programma's", "Nero" en "Nero Burning ROM."

3 Selecteer "Data DVD" uit een lijst met opties op de linkerkant van het interactieve scherm.

4 Klik op de knop "Open" om het AVI-bestand (s) die u wilt toevoegen aan de DVD en branden op de computer als een ISO-bestand te selecteren.

5 Gebruik de tabbladen op de interactieve venster om informatie toe te voegen en label uw harde schijf nadat u de bestanden hebt geselecteerd. Klik op het tabblad "ISO", en controleer de "Opslaan als ISO" box.

6 Klik op het tabblad "Burn" en selecteer de maximale snelheid uit het drop-down menu voor "Write Speed." Als je je wijzigingen hebt voltooid, klikt u op het "Burn DVD" of "Recorder" in het bovenste menu, en selecteer "Compilatie branden."

Hints

  • Uw computer moet al een DVD-brander ISO-bestanden naar cd's of dvd's te schrijven.
  • Voor de installatie van Nero 8, controleer uw computer beschikt over de nodige specificaties voor de software.