Hoe maak je een diavoorstelling op een Mac

Maak een foto slideshow op een Mac met behulp van de meegeleverde programma iPhoto. Deze foto bibliotheek manager biedt een aantal manieren om de beelden weer te geven, ook als een diavoorstelling met een ontwerp thema, muziek en dia-overgangen. Maak een foto slideshow door te kiezen voor een evenement, foto album, boek of een groep foto's in iPhoto.

instructies

1 Ga naar de map "Applications" en dubbelklik op het pictogram "iPhoto".

2 Open het menu "Bestand" en selecteer "Importeren naar Library" als de beelden die u wilt gebruiken in de diavoorstelling zijn momenteel niet in de iPhoto-bibliotheek. Selecteer de map of afzonderlijke beelden in het venster "Foto's importeren" en klik op "Import."

3 Selecteer de foto's voor de diavoorstelling uit de bibliotheek door te klikken op een gebeurtenis, boek of groep of door te klikken op meerdere foto's in de iPhoto-bibliotheek. Houd de toets "Command" om meerdere foto's te selecteren.

4 Klik op de ronde "Slideshow" knop op de balk aan de onderkant van het venster.

5 Klik op een thema in het pop-up venster om het te selecteren. Beweeg de cursor over een thema om een ​​voorbeeld te zien.

6 Klik op "Music" in het pop-up venster. Selecteer een bron en kies een nummer of gebruik maken van de "Custom Playlist voor Slideshow" optie om een ​​multi-nummer afspeellijst te maken.

7 Klik op "Instellingen" in het pop-up venster. Pas de instellingen voor de hoeveelheid tijd die elke dia op het scherm, het veranderen van de lengte slideshow om de muziek te passen en het tonen van het beeld titels tijdens de diashow.

8 Sla de instellingen voor diavoorstellingen, indien gewenst, door er een vinkje in het vakje naast "Use instellingen als standaard."

9 Druk op "Play" om de slideshow te bekijken. Beweeg vooruit handmatig door te klikken op de miniaturen. Pauzeer de slideshow door te klikken op de diavoorstelling omgeving.