Hoe wilt zien Folder Size in Windows Verkenner

Hoe wilt zien Folder Size in Windows Verkenner


Windows Verkenner, het Windows-bestand management tool, kunt u de naam, de aanmaakdatum, het type en tientallen andere bestandseigenschappen in een venster weer te geven. selecteert u de eigenschappen die u wilt zien en de software zal hen op te nemen als kolomkoppen in het display. Windows Explorer niet grootte waarden voor mappen en submappen weer te geven. U kunt echter handmatig venster elke map "Eigenschappen" om de grootte van de map te bepalen onderzoeken.

instructies

1 Druk op 'Ctrl + E "om Windows Verkenner te openen.

2 Klik op de map "Documenten" in de "navigatievenster" aan de linkerzijde van het scherm. De inhoud van de map wordt geopend aan de rechterkant van het scherm.

3 Klik op het tabblad "Organiseren" aan de bovenkant van het scherm, selecteer "Lay-out" en vervolgens "Details Pane." Windows Explorer zal kolomkoppen voor de bestanden en mappen op de rechterkant van het scherm weer te geven.

4 Klik op een van de mappen aan de rechterkant van het scherm om het te selecteren. Druk op 'Alt + Enter. " Een venster "Eigenschappen" wordt geopend en toont de grootte van de geselecteerde map.

Hints

  • U kunt ook met de rechtermuisknop op een map en selecteer "Eigenschappen" om het venster "Eigenschappen" te openen.