Hoe kan ik een afbeelding Collage Sheet Zorg

In plaats van het kiezen van een enkel beeld om in te lijsten, desktop wallpaper, portfolio onderwerping of blog post, combineren meerdere afbeeldingen in een collage. Gebruik van het Windows-besturingssysteem grafisch programma Paint om beelden samen te voegen tot een enkel blad. Het maken van collages in Paint kan een paar extra stappen dan sommige van de dure grafische ontwerp programma's te nemen, maar Paint biedt dezelfde knippen, plakken en plaatsing functies. Maak een algemeen thema met vakantie of huisdier foto's of gewoon een combinatie van uw favoriete foto's.

instructies

1 Start Paint en klik op drop-down menu van de Paint knop. Kies 'Openen'. Navigeer naar de eerste foto te gebruiken in de collage en dubbelklik erop.

2 Klik op de gestippelde rechthoek "Select" knop op het lint. Klik op "Alles selecteren." Wanneer een blauwe stippellijn grenst aan de foto, klikt u op de knop "Kopiëren" op het lint.

3 Herhaal de Paint "Open" proces om naar de volgende foto van de collage. Als Paint vraagt ​​naar de eerste foto op te slaan, klikt u op 'Do not Save. " Het tweede beeld wordt geopend op de Paint werkruimte.

4 Klik op de knop Paint en selecteer 'Eigenschappen'. Verhoog de grootte van de "Breedte" en "Hoogte" velden om uw aangewezen grootte collage blad, zoals "8.5" en "11" voor respectievelijk een stuk kopieerpapier grootte. Controleer of de "Inches" knop is geselecteerd en klik op de knop "OK". Verf het formaat van het doek; je witte ruimte zien nu samen met het tweede beeld.

5 Klik op de "plakken" knop op het lint. De eerste foto's toebereid. Sleep deze op zijn plaats op het doek, zoals naast of overlappende het beeld op daar. Klik niet op uit de geplakte-in beeld totdat het is precies op zijn plaats waar u het wilt - wanneer u het beeld op uit, Paint veronderstelt is het op de juiste plek en voegt deze op de pagina. Verf houdt zich niet bezig met lagen; alles wordt direct afgevlakt en ontoegankelijk.

6 Herhaal de "Select all" en "Copy" proces. Niet opslaan. Herhaal de "Open" proces voor de derde foto. Als het is geopend op het canvas, klik op de "plakken" knop. De gekopieerde twee afbeeldingen plakken in. Sleep ze op hun plaats.

7 Herhaal dit totdat u alle foto's hebt geplaatst zoals gewenst op de collage blad. Klik op de knop Paint en kies "Opslaan als." Voer een naam voor de collage en klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Hoewel een van de belangrijkste voordeel van het gebruik Paint om een ​​beeld collage sheet te maken is dat de software wordt meegeleverd met Windows-besturingssystemen, Paint heeft wel een aanzienlijk beperkte capaciteit. Het heeft geen ondersteuning voor multi-select, dat is de reden waarom u om beelden afzonderlijk te openen. Het kan ook niet overweg met meer dan één afbeelding tegelijk open op zijn werkplek, dat is de reden waarom je de stappen voor elk deel van de collage te herhalen. Zodra u vertrouwd bent met het gebruik van verf te krijgen, moet u in staat om te vliegen door de stappen en bespaar jezelf de tijd het maken van collages.