Hoe te verwijderen Dust uit een video met behulp van After Effects

Hoe te verwijderen Dust uit een video met behulp van After Effects


After Effects is een video compositing en special effects programma door Adobe ontwikkeld als onderdeel van de Creative Suite. Onder zijn vele functies, After Effects kunt u stof van video's, wat erg handig is bij het opruimen van oude filmbeelden die in een digitaal formaat heeft overgedragen verwijderen. De After Effects stofverwijdering filter is zeer intensief middelen, dus zorg ervoor dat u gebruik maakt van de snelste computer die voor u beschikbaar is voordat u begint.

instructies

1 Klik op "Composition" in de bovenste menubalk en kies "Nieuwe samenstelling ..."

2 Selecteer de video resolutie die u wilt gebruiken voor het exporteren van de video en druk op "OK."

3 Ga naar "File> Import> File" en blader naar uw stoffige video. Selecteer deze en druk op "Import."

4 Sleep het videobestand uit het paneel Project aan de linkerkant van de After Effects venster in de Compositie paneel aan de onderkant van het venster.

5 Typ "Stof & krassen" in het zoekveld in de "Effecten en Presets" paneel aan de rechterkant van het After Effects-venster.

6 Sleep het filter op de video in de samenstelling paneel in het midden van het venster. De effecten controles zal verschijnen in het paneel aan de linkerkant van de samenstelling panel.

7 Stel de "straal" naar 5 en de "drempel" tot 3,5.

8 Speel door de video en fiddle met de Radius en Threshold instellingen om de kwaliteit van uw opnamen te verbeteren.

9 Ga naar "Composition> Film maken ..." en blader naar de locatie waar u wilt uw video op te slaan. Klik op 'Opslaan'. Afhankelijk van de lengte van uw video, zal de rendering proces overal mee naartoe nemen van een paar minuten tot een paar uur.