Hoe maak je een PDF-bestand wijzigen

Als u een PDF op uw computer die u wilt wijzigingen aan te maken of te bewerken, kun je eigenlijk het bestand te wijzigen. U krijgt de hulp van de VeryPDF PDF Editor software voor Windows, waarmee u te bewerken of PDF-bestand te wijzigen of PDFpen als je een Mac nodig. VeryPDF PDF Editor en PDFpen zijn ideaal voor het wijzigen van een PDF wanneer u geen toegang tot de software programma dat de PDF oorspronkelijk werd gemaakt, of het originele bestand, of een PDF-maker, zoals Adobe Acrobat hebben.

instructies

Wijzigen van een PDF op een Windows-computer

1 Open uw voorkeur Internet browser. Ga naar de website voor VeryPDF software (zie bronnen).

2 Download en installeer VeryPDF PDF Editor. Het is een gratis te downloaden, maar je hoeft niet te betalen om het programma te houden. De proefperiode duurt 30 dagen.

3 Lancering VeryPDF PDF Editor. Klik op de knop "Open" op de werkbalk om het PDF-bestand dat u wilt wijzigen te openen.

4 Laat opmerkingen in de PDF met het commentaar instrumenten als dat is hoe je wilt dat de PDF wijzigen. Jouw reactie tools zijn: zegel, tekstvak, nota en draw. Klik op het icoon commentaar gereedschappen op de werkbalk, die eruit ziet als twee tekstballonnen. Klik vervolgens op het pictogram voor stempel, tekstvak, nota of draw om uw commentaar toe te voegen.

5 Gebruik de inhoud van tools om de PDF te wijzigen. Wilt u eigenlijk de inhoud van het PDF-bestand wilt bewerken, moet u de inhoud van tools te gebruiken. Doe dit door te klikken op het pictogram inhoud gereedschappen in de werkbalk. Het is de knop met de zwarte pijl die rechtstreeks door het tekstvak knop. Klik op het tekstvak knop om daadwerkelijk inhoud toe te voegen aan het PDF-bestand. Klik met de rechtermuisknop op de inhoud die u wilt wijzigen en selecteer 'Eigenschappen'.

Wijzigen van een PDF op een Mac

6 Open uw webbrowser een back-up als je het hebt gesloten. Ga naar de website PDFpen.

7 Download en installeer PDFpen op je Mac. Het is een gratis te downloaden, maar je moet betalen zodra de proefperiode eindigt. De proefperiode duurt tot de volledige versie wordt gekocht en een watermerk is geplaatst op om het even wat gemaakt op de trial versie.

8 Lanceer PDFpen op je Mac. Als je PDFpen begin je zal worden gepresenteerd met een dialoogvenster Bestand openen. Selecteer het PDF-bestand dat u wilt bewerken.

9 Gebruik de pictogrammen op de "Extra" deel van de werkbalk om de PDF te wijzigen. U kunt de tekst bewerken, toevoegen van nieuwe tekst, Laat noten, teken een nieuw object en beweeg dingen rond in de PDF.

10 Klik op het menu "Bestand" en "Opslaan" als u wilt opslaan op het oude bestand. Of kies "opslaan als" om op te slaan als een nieuw PDF-bestand.