Hoe te verwijderen Berichten Van Windows Startup

Hoe te verwijderen Berichten Van Windows Startup


Wanneer Microsoft Windows wordt geladen, loopt een reeks van startup applicaties. Vaak zullen deze toepassingen om welk gebruiker het besturingssysteem laden voltooid. Welke artikelen lopen en welke berichten worden weergegeven zal variëren met elke computer, afhankelijk van de software die de gebruiker heeft geïnstalleerd. U kunt bewerken en configureren startopties behulp van het hulpprogramma Microsoft System Configuration.

instructies

1 de toets op het toetsenbord dat het Windows-logo op het heeft, meestal aan de linkerkant van de spatiebalk - - Terwijl de Windows-toets ingedrukt te houden hit "R." Dit opent het dialoogvenster Uitvoeren en zorgt voor eventuele opdrachten uitgevoerd binnen deze worden aangevuld met volledige beheerdersrechten.

2 Typ het woord "msconfig." Het hulpprogramma Microsoft System Configuration verschijnt.

3 Klik op het tabblad "Opstarten". Dit geeft een lijst van alle toepassingen die worden uitgevoerd wanneer Windows voor het eerst wordt gestart.

4 Identificeer de software in de lijst overeenkomt met de opstartbericht dat verwijdering vereist. De startup boodschap zal zich doorgaans herkennen aan een naam die in de kolom "Startup Item" van het tabblad "Opstarten" van het hulpprogramma Microsoft System Configuration wordt weergegeven. Vinkt u het vakje aan naast de items die ongewenste berichten worden weergegeven op de belasting van het besturingssysteem.

5 Klik op 'Toepassen'. Klik op 'OK'. Herstart de computer. De opgegeven wijzigingen worden van kracht, en de eventuele handicap startup items zullen niet langer berichten worden weergegeven bij het starten van Windows.

Hints

  • Als je niet zeker wat een bepaalde startup post betreft, zoek de naam van de startup item op het internet om ervoor te zorgen dat het veilig is om te schakelen.
  • Do startup items niet uit als je niet helemaal zeker wat ze zijn. Sommige startup items zijn van cruciaal belang voor het besturingssysteem en kan uw computer ernstige problemen veroorzaken als uitgeschakeld.