Hoe te Freeware Windows Media Player Repair zoeken

Windows Media Player is een gratis audio-en video-speler gemaakt door Microsoft. Media Player is vooraf geïnstalleerd op de meeste Windows-computers. Aangezien Windows Media Player is een freeware zelf, de eenvoudigste oplossing voor een Windows Media Player die niet werkt is het programma gewoon opnieuw. Als u liever het exemplaar van Windows Media Player die al op uw systeem geïnstalleerd is echter vast te stellen, kunt u dit doen door regelmatig updaten van het programma.

instructies

Installeer Windows Media Player

1 Verwijder de geïnstalleerde versie van Windows Media Player van de computer. Om het programma te verwijderen, opent u het menu 'Start' en selecteer 'Configuratiescherm'. Op het hoofdscherm, selecteert u "Een programma verwijderen" of "Add / Remove Programs." Scroll naar beneden voor Windows Media Player in de programmalijst met de rechtermuisknop op de naam van het programma en klik op "Uninstall" in het menu. Windows Media Player wordt uit het systeem verwijderd.

2 Download Windows Media Player downloaden van de Microsoft-website (zie bronnen). Om te zien welke versies van Windows Media Player beschikbaar zijn voor uw besturingssysteem, kies dan de "Windows Media" optie in de sectie "Browse downloads". Klik op de versie van Windows Media Player die u wilt downloaden worden genomen om de downloadpagina voor die versie.

3 Open de 'Downloads' map op uw computer. De map "Downloads" kunt u vinden door te gaan naar "Start", "computer" of "Computer" en te dubbelklikken op de "C:" drive.

4 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Windows Media Player in de map "Downloads". Selecteer "Open" uit het menu dat verschijnt.

5 Volg de instructies in de installatiewizard van Windows Media Player op uw systeem te installeren. De Media Player is geïnstalleerd met alle benodigde componenten en stuurprogramma's en moet in goede staat verkeren.

updates downloaden

6 Ga naar de Windows Media downloadcentrum (zie bronnen). De Windows Media download center heeft alle update beschikbaar is voor Windows Media Player.

7 Blader door de beschikbare updates om updates voor Windows Media Player te vinden. Download elke "Hotfix" bestanden voor uw versie van Media Player aangeboden. Hotfixes zijn over het algemeen gemaakt wanneer een bekend probleem bestaat in een programma, zodat de hotfix meeste problemen in Media Player moeten corrigeren. Ook downloaden van "Update" bestanden die u voor uw versie van Media Player.

8 Installeer de hotfixes of updates voor Windows Media Player door te dubbelklikken op het pictogram in het menu "Downloads" en volg de instructies op het scherm. De hotfixes of updates automatisch te integreren in de Media Player om het programma te herstellen.

Hints

  • Als je problemen hebt het afspelen van een bepaald bestandstype in Media Player downloaden van codec pakketten of format packs beschikbaar voor uw versie van Media Player.
  • Als je Internet Explorer gebruikt, kunt u de Windows Update-catalogus te gebruiken om updates voor Windows Media Player vinden (zie bronnen).