Electronic Dice Tips

Electronic Dice Tips


Elektronische dobbelsteen meestal voorzien van een circuit gemaakt van een oscillator die uitgang feeds om een ​​dobbelsteen balie of een stoplicht. Veel elektronische-dice ontwerpen worden gevormd, net als dobbelstenen, met een knop te duwen om "roll" hen. U zult ervaring met de invoering van de hardware samen om een ​​goede set van elektronische dobbelsteen te maken, omdat deze apparaten zijn zeer klein en vereist precisie handwerk nodig.

-Batterij Operated Dice

Accu's zijn er in verschillende maten en stijlen. De meeste van deze batterijen van "cellen" 1.5V elk. Bijvoorbeeld, een 4-cel batterij 6V verschaffen. Kleine controllers zoals elektronische dobbelsteen vergen doorgaans 3V batterijen 6V. Voor het beste resultaat, gebruik dan een batterij van 2-4 AA- of AAA-batterijen. Voor de goedkoopste optie, koos voor een zink-koolstof-batterij. Deze batterijen zijn perfect voor kleine apparatuur, omdat ze een lage stroom die is het onwaarschijnlijk dat kortsluiting uw apparaat.

LEDs in Electronic Dice

Light Emitting Diodes of LED's, geven licht. De huidige LED's 'kan alleen stromen in één richting, dus je moet altijd controleren om ervoor te zorgen dat de LED's goed zijn aangesloten. Het positieve deel van een LED is langer dan de negatieve been. Terwijl u vaak gebruikt LED-verlichting op de fiets, ze werken ook goed voor kleine apparaten zoals elektronische dobbelsteen. LEDs vereisen een zeer kleine hoeveelheid energie en kan worden aangesloten tussen 0V en de controller uitvoerpen, met een weerstand.

Soldeertips

Zodra u uw componenten hebt gekozen, moet u de juiste stukken aan elkaar solderen van uw elektronische dobbelsteen te voltooien. Zorg er altijd voor dat de soldeerbout tip is zowel schoon en warm. U kunt de temperatuur van de tip testen door te proberen om een ​​stuk soldeer om de tip te smelten. Als de tip is heet, zal het soldeer direct smelten. Solder plakt alleen op hete oppervlakken. Houd de soldeerbout in één hand en het ijzer in een andere. Zorg ervoor dat de printplaat van de elektronische dobbelsteen is aan de kabel bevestigd, voorzichtig met een clip. Laat altijd het soldeer afkoelen voordat het verplaatsen van de raad van bestuur. Voor de makkelijkste solderen, te beginnen met kleine onderdelen, ga dan naar grotere. Probeer nooit meer dan één component soldeer tegelijk.