Hoe maak je een LiveJournal lay-out wijzigen

LiveJournal is een website gebruikt voor social networking over wereldwijde gemeenschappen. Gebruikers kunnen een dagboek, dagboek bij te houden of blog om zich publiekelijk te uiten. Volgens de LiveJournal website, biedt tools die gebruikers in staat om met anderen te communiceren op een creatieve manier. LiveJournal stelt gebruikers in staat om het formaat en de lay-out van hun tijdschriften te veranderen aan hun behoeften. Pas je dagboek om je persoonlijkheid door het aanpassen van de kleuren, de tekst en de thema's die op uw pagina verschijnen.

instructies

1 Log in op je account op LiveJournal. Wacht tot uw dashboard te verschijnen en selecteer "Aanpassen" op de zijbalk links.

2 Verander de tekst koppen van je dagboek. Op de nieuwe pagina, heb je de optie om de titel en ondertitel van je dagboek te bewerken. Klik op 'Bewerken' naast de bestaande tekst aan te passen. Voer uw nieuwe tekst en klik op 'Opslaan'.

3 Blader thema's voor je dagboek. De site heeft verschillende voorbeelden van thema's te gebruiken om de lay-out en de visuele stijl van je dagboek veranderen. Voeren een bepaald thema zoeken door het intikken van het in de "thema" module.

4 Selecteer uw nieuwe tijdschrift thema. Een voorbeeld van uw nieuwe lay-out door te klikken op het vergrootglas op het icoon "Theme". Klik op "Apply Theme" in het voorbeeldvenster om het thema op te slaan.

5 Kies "Pagina-instelling." Afhankelijk van het thema dat u selecteert, kunnen er verschillende tekst opties die u kunt kiezen om uw schrijven van tekst aan te passen. Deze opties zijn onder andere lettertypen, maten en kleuren.

6 Selecteer "Geavanceerde instellingen" onder "Pagina-instelling" om de stijl van uw nieuwe lay-out aan te passen. Verander je achtergrond instellingen, kleuren en stemming thema.

Hints

  • Zodra u een ervaren gebruiker bent kunt u uw eigen lay-out en het ontwerp uit te voeren door steeds een LiveJournal Developer. Klik op het tabblad "Help en ondersteuning" op de linkerzijde van het dashboard voor meer informatie (zie bronnen).