Hoe maak je een Compaq Presario Notebook 2210US Open

Hoe maak je een Compaq Presario Notebook 2210US Open


De Compaq Presario Notebook is een laptop computer ontworpen gemakkelijk draagbaar te zijn als je van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. De interne componenten zijn strategisch geplaatst om hen te beschermen tegen schade, maar ze toegankelijk voor een gebruiker te maken als ze nodig hebben om te vervangen of upgraden van onderdelen. De 2210US heeft zijn eigen covers voor de harde schijf, het geheugen en de mini PCI-poort.

instructies

RAM

1 Zet de computer uit, haal de stekker uit het stopcontact en verwijder de batterij.

2 Zet uw laptop op zijn kop en draai de Phillips schroeven op de RAM deksel.

3 Snap je nieuwe RAM-geheugen in de aansluiting onder een hoek van ongeveer 30 graden. Druk neer met gelijke druk aan beide kanten tot deze vastklikt.

4 Trek aan de hendel aan beide zijden van de geïnstalleerde RAM-module op te tillen van het bord als u uw RAM-geheugen te vervangen in plaats van toe te voegen aan het.

5 Plaats het deksel terug en draai de schroeven.

Harde schijf

6 Zet de computer uit, haal de stekker uit het stopcontact en verwijder de accu.

7 Gebruik iets met een punt op, zoals een platte schroevendraaier om de deksels geplaatst over de schroefgaten in het afdekplaatje van de harde tillen.

8 Draai de Phillips schroeven van de kap op zijn plaats.

9 Schuif de vaste schijf uit de notebook om het te verwijderen. Als de installatie van een nieuwe, druk hem stevig aan om ervoor te zorgen het goed met elkaar verbindt.

10 Plaats het deksel, gebruik je Phillips schroevendraaier om de schroeven terug in de schroef en vervang de deksels op elke schroefgat.