Kenmerken van een Sony Vaio L112GX / B

De Sony Vaio L112GX / B, officieel bekend als de Sony Vaio VPCL112GX / B, is een desktop-pc van Sony Corp. Het is één van de inzendingen van één van reeks van all-in-one computers van het bedrijf. Hoewel niet meer in productie op het moment van publicatie, een aantal online retailers verkopen nog steeds de Vaio L112GX / B.

Algemene beschrijving

De Sony Vaio L112GX / B valt onder Sony's L-serie, die debuteerde in 2006. Dit is een lijn van all-in-one desktop computers, wat betekent dat het bedrijf fuseert de kenmerken van een desktop-toren met de fysieke specificaties van een touchscreen beeldscherm . In het bijzonder, het scherm van de L112GX / B - gedefinieerd als een high-definition breedbeeld - meet 24 inch diagonaal, bezit thin-film transistor en liquid crystal display technologie en ondersteunt een native resolutie van 1,920x1,080 pixels. Het heeft ook een beeld aspect ratio van 16: 9. Een web camera en een paar van 5,5-watt stereo speakers zijn ingebouwd in de computer, en die bij de machine zijn een standalone QWERTY-toetsenbord en muis.

Processor, geheugen en harde schijven

De Sony Vaio L112GX / B heeft een 2,7-GHz Intel Pentium-processor genaamd de E5400, en een paar van 2 GB RAM-modules voor een totaal van 4 GB vooraf geïnstalleerde geheugen. De harde schijf is een Serial Advanced Technology Attachment-aangesloten 320-GB apparaat spinnen bij 7200 omwentelingen per minuut. Zoals voor de optische drive, speelt u CD's en DVD's, inclusief ondersteuning voor de "+" en "-" DVD recordable formaten en dual-layer discs.

Connectiviteit en Media

Voor netwerken, Sony omvatte een 1 Gbps Ethernet-driver met een RJ-45 aansluiting, Wi-Fi-compatibele draadloze netwerkadapter met de naleving van de 802.11b / g / n IEEE-standaarden, en Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate-technologie. Externe aansluitingen, met uitzondering van de RJ-45 aansluiting, onder andere vijf USB 2.0-poorten, multimedia flash memory card reader, microfoon en hoofdtelefoon-ingangen, IEEE 1394-aansluiting en Sony Philips Digital Interface. Graphics zijn afkomstig van een Nvidia GeForce G210M graphics processing unit met tot 2271 MB.

Software

Omdat Sony op de markt van de Vaio L112GX / B als een business-georiënteerde computer, de fabrikant op basis van het op de 64-bit Microsoft Windows 7 Professional Edition besturingssysteem met een 60-dagen gratis trial-versie van de Office 2007 of 2010 de productiviteit suite. Antivirus-software bestaat uit een 30-dagen trial aanbod van de Norton Internet Security 2009. Sony ook first-party software, omvat Vaio Software Experience voor diagnostische en onderhoud, Vaio Multimedia Suite voor multimedia management en Vaio Movie Story voor video-creatie en bewerken.