Hoe kan ik Media Center downloaden voor XP

Hoe kan ik Media Center downloaden voor XP


Microsoft Windows Media Center maakt het mogelijk voor Windows gebruikers een verscheidenheid aan programma's op hun computers. De Windows Media Center-applicatie biedt een digitaal kanaal gids, Internet radio, en de ingebouwde tools waarmee u uw computer gebruiken als een digitale video recorder of DVR. Terwijl Media Center komt voorgeĆÆnstalleerd op nieuwere Windows-systemen, zoals Vista en Windows 7, als je Media Center op uw XP-besturingssysteem, moet u het programma zelf downloaden.

instructies

1 Ga naar het Microsoft Download Center (zie Bronnen). Het Download Center biedt een digitale download van Windows Media Center, dat compatibel is met Windows XP-systemen is.

2 Klik op de knop "Doorgaan", dat op de Windows XP Media Center Edition 2005 download pagina verschijnt. De pagina Microsoft brengt u naar de Windows Validation pagina.

3 Druk op de "Doorgaan" knop op de Windows Validation pagina. De tool voert een controle op uw computer om ervoor te zorgen dat u een gelicentieerde versie van Windows.

4 Markeer de code die op de Windows Validation pagina met je muis verschijnt. Met de rechtermuisknop op de gemarkeerde code en kies "Kopiƫren" in het menu.

5 Plak de validatie code in het vak aan de validatie pagina en klik op "valideren." Zodra uw Windows XP-besturingssysteem is gevalideerd, de download-link beschikbaar op de website van Microsoft.

6 Klik op de download link naar Windows XP Media Center Edition 2005 downloaden naar uw computer. Wanneer u het programma downloaden, verschijnt het setup-bestand in de map "Downloads" op uw "C:" drive.