Hoe de Startup video's in "Age of Empires II: The Conquerors Expansion" uitschakelen

Microsoft heeft de uitbreiding van "The Conquerors" voor zijn 1999 computer spel "Age of Empires II" in 2000. Wanneer u start "The Conquerors", speelt drie video's. De eerste twee display van de Microsoft en Ensemble Studios logo's en de derde toont enkele van de hoogtepunten van "The Conquerors." Deze video's vertragen de laadtijd van het spel en kan problemen met sommige videokaarten, zoals de Intergraph Intense 3D 100. Schakel de startup video's in "The Conquerors" veroorzaakt door het wijzigen van het programma snelkoppeling.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "The Conquerors" op het bureaublad of het menu Start en klik op 'Eigenschappen'.

2 Klik op het tabblad "Snelkoppeling" aan de bovenkant van het venster Eigenschappen.

3 Klik op het veld "Target" en druk op de toets "End" om de cursor te verplaatsen naar het einde van het veld.

4 Druk op de spatiebalk en typ "nostartup." Als u gebruik gemaakt van de standaard opties tijdens de installatie van 'Age of Empires II "en" The Conquerors "op uw computer, de" Target "veld toont nu het volgende:

"C: \ Program Files \ Microsoft Games \ Age of Empires II \ Age2_X1 \ Age2_x1.exe" nostartup

5 Klik op "OK" en start "The Conquerors." Het spel slaat de startup video's en gaat direct naar het hoofdmenu.

Hints

  • U kunt de "Age of Empires II" snelkoppeling op dezelfde manier te wijzigen om de opening van video's uit te schakelen wanneer u 'Age of Empires II "te spelen zonder de uitbreiding.