Hoe kan ik MP3 branden op DVD schijf met Nero StartSmart Essentials

Hoe kan ik MP3 branden op DVD schijf met Nero StartSmart Essentials


Het maken van een back-up van uw MP3-bestanden van uw computer naar een extern opslagapparaat, zoals een DVD-disc bereidt je voor op onverwachte verlies van gegevens in het geval dat uw systeem crashte. Het branden van MP3-bestanden naar een DVD is zeer eenvoudig met behulp van een DVD-brander software. In dit artikel zal ik je laten zien hoe het te doen met behulp van Nero Essentials. Hier is hoe:

instructies

1 Open uw Nero StartSmart Essentials-programma. Zodra de software wordt geladen, krijgt u te zien taak opties. Klik op het drop-down box op het bovenste deel van het venster. Kies "DVD".

2 Er zijn pictogrammen op de bodem van de drop-down box. Ga naar de derde icoon van links die zegt "Audio" en klik op de "Create Jukebox DVD" optie. Dit zal u toelaten om een ​​dataschijf van uw audio bestanden (in dit geval de MP3-bestanden die zijn opgeslagen op uw computer), die kunnen worden afgespeeld op uw pc en op DVD-spelers die MP3-bestand audio formaat ondersteunen.

3 Voeg MP3-bestanden die u wilt branden door te klikken op de knop 'Toevoegen'. De "Bestanden en mappen toevoegen" dialoogvenster zal verschijnen. Blader door de bestanden die u wilt toevoegen. Let op de bodem van het venster, is er een meter aan hoeveel bestanden die u vóór het bereiken van het maximum aantal MP3-bestanden te branden kunt toevoegen. Zodra je klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klikt u op "Next" knop.

4 Bent u verplicht om uw uiteindelijke branden instellingen. Noem de DVD-schijf die u wilt branden en het gewenste aantal exemplaren dat u wilt maken. Plaats een lege beschrijfbare dvd-schijf in station van uw computer en klik op "Burn" knop om verder te gaan.

5 Afhankelijk van de snelheid van uw computer, kan het brandproces enkele minuten duren. Wanneer u klaar bent, het etiket van de DVD-schijf en bewaar het op een veilige plaats.

Hints

  • Sluit andere programma's op uw computer te versnellen het branden van schijven.