Hoe te Netflix toevoegen aan de Windows Media Center

Hoe te Netflix toevoegen aan de Windows Media Center


Microsoft Windows Media Center kunt u een verscheidenheid van verschillende TV en film inhoud te kunnen bekijken door middel van diensten zoals Netflix. Windows Media Center biedt een selectie van apps voor u om te installeren en te draaien allemaal vanuit haar platform. Op het moment van publicatie, Windows Media Center is onderdeel van een $ 99,99 add-on bij het upgraden van Windows 8.1 naar Windows 8.1 Pro. Als uw computer met Windows 8.1 Pro, maar niet Windows Media Center, kunt u de software te kopen voor $ 9,99.

instructies

1 Start de Windows Media Center op uw computer. Klik op de "Movies" rij.

2 Selecteer Netflix uit de lijst van beschikbare services. Als Netflix niet wordt vermeld, klikt u op "Tasks" en selecteer 'Instellingen'. Klik op 'Algemeen' in het nieuwe menu dat wordt geopend en klik vervolgens op 'Opties voor automatisch downloaden. "Selecteer" Download nu "om uw Windows Media Center te werken.

3 Selecteer in het dialoogvenster "Start Download" box en klik op "OK." Dit zal de Netflix app toe te voegen of anderszins te zorgen dat de Netflix app is up-to-date. Microsoft merkt op dat dit een paar minuten kan duren.

4 Klik op de "Movies" rij en selecteer dan de "Netflix" tegel in the Movies Library sectie. Meld u aan bij Netflix door uw gebruikersnaam en e-mail. U kunt nu kijken Netflix via Windows Media Center.

Hints

  • Windows Media Center Netflix app biedt ondersteuning voor een afstandsbediening. Dit kan de navigatie en het bekijken gemakkelijker dan het gebruik van de eigen website van Netflix te maken.