Hoe om bestanden migreren naar Google Docs

Hoe om bestanden migreren naar Google Docs


Google Docs kunnen gebruikers toegang krijgen tot de documenten van hun computer van overal in de wereld. Als u een gratis Google-account, kunt u documenten en bestanden naar Google's computers te uploaden. Wanneer u weg bent van uw computer, logt u in uw Google Documenten-account en uw documenten te bekijken. Deze service is ideaal voor het bekijken van uw spreadsheets en presentaties online, maar u kunt elk bestand migreren op uw computer met behulp van uw muis.

instructies

1 Ga naar de Google Documenten webpagina en log in op uw account. Als u niet beschikt over een Google-account hebt, klikt u op 'Een account aanmaken Now "en volgt u de instructies voor het aanmaken van een account. Na het aanmelden, terug naar de Google Documenten webpagina en meld u aan. Uw Google Docs "Account" wordt geopend.

2 Klik op de "Upload" knop en klik op 'Bestand'. De "File Upload" venster verschijnt standaard. Dit venster toont de bestanden van uw computer.

3 Houd uw sleutel 'Ctrl' en klik op de documenten die u wilt uploaden. Windows wijst op die bestanden.

4 Klik op 'Openen'. Het venster "Upload Settings" verschijnt. De twee vakjes in dit gedeelte kunt u presentaties, spreadsheets en andere documenten te converteren naar Google Documenten-indeling.

5 Klik op de selectievakjes om vinkjes in te plaatsen als u wilt dat Google uw documenten te converteren. Als u deze opties niet te controleren, Google uploadt uw bestanden ongewijzigd.

6 Klik op "Start uploaden." De site van de documenten uploadt. Een voortgangsbalk geeft de status van de upload. Wanneer het uploaden is voltooid, uw documenten verschijnen op de pagina. Klik op een document om het te bekijken.

Hints

  • U kunt ook documenten vanuit Windows Verkenner te slepen naar uw Google Documenten-account pagina. De site zal ze uploaden.
  • Klik op de "Setting" knop op uw Google Docs "Account" pagina aan aanpasbare instellingen te bekijken. Opties in dit venster kunt u bepalen waar nieuwe bestanden te openen wanneer erop wordt geklikt. Het venster toont ook de hoeveelheid opslagruimte die je nog hebt in uw account. Als u meer ruimte nodig hebt, klikt u op de "upgrade Storage" link in dit venster.