Hoe maak je een transparante achtergrond op een GIF voor CS5

Een van de grootste voordelen van een Graphics Interchange Format bestand of GIF kort, is de mogelijkheid om transparantie te behandelen. Transparantie is essentieel voor de beelden die in gaming, pictogrammen, blog posts, avatars en nog veel meer, waardoor de ontwerper om het beeld te plaatsen op elke vorm van achtergrond. Maar niet alle GIF's heeft transparante achtergronden standaard. U kunt Adobe Photoshop CS5, Adobe Creative Suite image editing software te gebruiken, om de achtergrond van een GIF's te bewerken, waardoor het transparant.

instructies

1 Start Adobe Photoshop CS5 en klik op het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Blader naar de GIF naar een transparante achtergrond te geven. Voor een snellere zoeken, trek de "Bestanden van het type" menu en klik op CompuServe GIF, die uw bestanden te beperken tot slechts GIF. Dubbelklik op het GIF. Als de gehele afbeelding niet wordt geopend met het oog op het canvas, klik op de "View" menu en selecteer "Fit op het scherm."

2 Klik op de "Lasso" tool. Teken de omtrek rond het deel van het beeld te houden, vergelijkbaar met de werking van iets uit een tijdschrift te snijden als je gewoon wilt de voorgrond. Alles wat je niet omringen met het gereedschap zal worden gemaakt als onderdeel van de achtergrond transparantie.

3 Klik rechts op de knipperende "marcherende mieren" op het doek. Klik op "Layer via Cut." Een kleine dunne lijn verschijnt als de cut op het doek.

4 Vind de nieuwe laag 1 lijn op de "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Klik rechts op de achtergrond laag eronder. Selecteer "Layer Verwijderen." Klik op "Yes" bij het raam waarschuwing. De achtergrond is verwijderd. Het beeld toont nu de geselecteerde voorgrond met een grijze en witte dambord achtergrond; de grijze en witte is hoe Photoshop toont transparantie.

5 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Hernoem het beeld als je wilt. Zorg ervoor dat "GIF" nog steeds geeft in het menu "Format". Als dit niet gebeurt, klikt u op het menu en kies het. Klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Als u een GIF-from scratch je begint, het opzetten van de transparante achtergrond is nog gemakkelijker. Na het openen van Photoshop, klikt u op het menu "Bestand" en klik op "Nieuw." Noem de GIF en het opzetten van uw voorkeur parameters. Klik op "Transparent" in het menu "Background Inhoud" en klik op "OK." Het doek wordt geopend, met de grijze en witte dambord ter aanduiding van transparantie. Alles wat je op het doek, zoals een penseel beroerte, zal een transparante achtergrond hebben. Volg dezelfde instructies hierboven voor het opslaan van de GIF om de transparantie te houden.