Het instellen van een nieuwe e-mailaccount met Yahoo

Het instellen van een nieuwe e-mailaccount met Yahoo


Het opzetten van een nieuwe Yahoo e-mail account is gratis en geeft u toegang tot uw e-mail vanaf elke computer of mobiel apparaat met een internetverbinding, het verstrekken van gemak en flexibiliteit. Zodra u een Yahoo e-mailadres hebt ingesteld, kunt u uw ID gebruiken om toegang te krijgen tot alle andere Yahoo-producten. Yahoo e-mail accounts komen met veel functies, waaronder bescherming tegen spam en POP-aggregatie, wat betekent dat je in staat zijn om toegang te krijgen tot uw Yahoo e-mail via Microsoft Outlook. U kunt ook gebruik maken van uw Yahoo inbox om te chatten met je vrienden op Facebook.

instructies

1 Start een webbrowser en ga naar de Yahoo Mail homepage (link in Resources). Klik op de "Create New Account" knop aan de onderkant om de Yahoo registratie pagina te lanceren.

2 Voer uw persoonlijke gegevens - zoals uw naam, geslacht, verjaardag, taal en locatie - in het bovenste gedeelte van het formulier.

3 Denk aan een gebruikers-ID en voer deze in het veld "Yahoo! ID en e-mail ", selecteer vervolgens een e-mail domein uit de keuzelijst. Uw keuzes zijn "yahoo.com", "ymail.com" en "rocketmail.com."

4 Klik op de "Check" knop om te controleren of de ID beschikbaar is. Als de gebruikers-ID die u wilt niet beschikbaar is, een bericht dat u ontvangt: "Dit ID al in gebruik is." Yahoo kunnen alternatieve id suggereren, of je kunt proberen een andere gebruikers-ID van uw eigen keuze.

5 Het opzetten van een wachtwoord, en zorg ervoor dat deze onder te bevestigen zoals gevraagd. De kracht van uw wachtwoord wordt weergegeven aan de rechterkant om u te laten weten of het "te kort", "sterk" of "zeer sterk."

6 Voer een bestaand alternatief e-mailadres, als je wilt. Dit maakt het makkelijker voor u om toegang te krijgen tot uw account voor het geval u vergeet uw gebruikersnaam of wachtwoord.

7 Selecteer twee "Secret vragen" en vul de antwoorden in de respectieve "Yahoo Answer" velden. Yahoo zal u vragen een of meer van deze vragen als u uw ID vergeten of nodig hebt om je wachtwoord te resetten.

8 Type de code weergegeven in de CAPTCHA doos te controleren of u een menselijke gebruiker en niet een computer.

9 Klik op de "Create My Account" knop aan de onderkant na de herziening van de voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid, dat beschikbaar is via de links boven de knop zijn.

Hints

  • Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig, moet tussen de 6 en 32 tekens lang zijn, en kan niet uw naam bevatten.
  • Klik op 'Probeer een nieuwe code "link als u een harde tijd het zien van de CAPTCHA tekens weergegeven. Of klik op de link "Audio Code" en hebben de computer die u mondeling vertellen wat de verificatie personages zijn.