Afdrukken DVD Etiketten Met een Epson RX595

Afdrukken DVD Etiketten Met een Epson RX595


Uw Epson RX595 printer kan labels rechtstreeks op een dvd of cd te drukken. Je hoeft niet te zelfklevende papieren etiketten, die duur en moeilijk toe te passen kan kopen. Als je nog nooit uw printer hebt gebruikt om een ​​etiket af te drukken recht op uw schijf, moet u weten welke stappen te volgen zodat uw label komt juist de eerste keer. Zorg ervoor dat de DVD die u wilt labelen heeft een bedrukbaar oppervlak. De verpakking zal u vertellen of het doet.

instructies

1 Open de Epson Print CD softwareprogramma op het bureaublad van uw computer. U deze software geïnstalleerd wanneer u eerst uw printer. Ontwerp uw label. U kunt de kleur te manipuleren en de doopvont en foto's toevoegen als je wilt. Bewaar uw ontwerp als je klaar bent.

2 Laad je DVD in de printer. Duw de lade die normaal grijpt papier helemaal in en duw op de hendel aan de linkerkant van de lade naar de lade die cd's en dvd houdt los. U zult het herkennen wanneer je de ronde schijf vorm die uw DVD past in. Zet uw DVD in de lade met de lege label zijde waarop u wilt afdrukken naar boven. Duw de lade helemaal terug in. De pijlen op de cd / dvd-lade en de papierlade moeten wijzen naar elkaar.

3 Selecteer de optie print op uw label design software programma. Wacht terwijl uw dvd-label afdrukken. Als het afdrukken is voltooid, wordt de printer automatisch uitwerpen van de cd / dvd-lade deel van de weg. Trek de lade al de weg naar buiten en verwijderen van uw DVD. Als u de printer weer op de normale papier instelling te zetten, schuift u de cd / dvd-lade weer in en druk op de hendel aan de linkerkant van de lade omhoog.

Hints

  • Raak de inkt niet aan op uw DVD meteen. Het kan tot 24 uur duren om te drogen.