Hoe kan ik foto's uploaden op Facebook Van iPhoto

Hoe kan ik foto's uploaden op Facebook Van iPhoto


iPhoto is de foto opslaan en bewerken van het programma op Apple computers. De toepassing zal opslaan en kunt u uw foto's ordenen door de tijd, plaats en beschrijving van de gebeurtenis. Zodra je de Facebook-exporteur downloaden, overbrengen van foto's uit iPhoto naar Facebook is eenvoudig. Er is een knop aan de onderkant van iPhoto die u zal toestaan ​​om foto's direct uploaden naar uw Facebook-account.

instructies

1 Ga naar cnet.com en klik op "downloads" in de bovenste menubalk. Typ "Facebook exporteur voor iPhoto."
Download de software door te klikken op de "Nu downloaden" knop. De software is gratis.

2 Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken. Dubbelklik op het installatiepakket om de installatie te beginnen.
Open iPhoto, na de installatie. U vindt er een tab "Facebook" te zien in de onderste rechterkant van het scherm.

3 Klik op het tabblad Facebook. Op het scherm dat verschijnt krijgt u opties om specifieke foto's of albums in iPhoto kiezen om Facebook te exporteren.

4 Voeg een titel, indien u dat wenst in het veld "titel". Om iemand taggen in een foto, klikt u op over hun gezicht en kiezen hun naam uit uw lijst van Facebook-vrienden aan de linkerkant van de foto, kunt u de namen te beperken door te typen in de naam van uw vriend.

5 Druk op de "export" knop nadat u uw foto's hebt gekozen, voegde bijschriften en gelabeld de mensen die je kiest. De foto's worden beschouwd als 'in behandeling' nadat u ze hebt geëxporteerd. Je zult in staat zijn hen definitieve goedkeuring geven voordat ze zichtbaar zijn op uw Facebook-pagina.