Hoe maak je een tweede AOL-schermnaam creëren

Hoe maak je een tweede AOL-schermnaam creëren


U kunt maximaal zeven AOL scherm namen hebben. U kunt uw verschillende scherm namen te gebruiken voor diverse projecten. Maak de naam
in overeenstemming met het project je werkt, zodat u weet welke schermnaam gaat met een bepaald project, en al uw scherm namen kunnen aan elkaar worden gekoppeld.

instructies

1 Log in op uw primaire AOL AIM-account. Klik op Dashboard en selecteer vervolgens, "Maak een schermnaam." Dit opent een nieuw venster. Selecteer "Account aanmaken" ga dan verder. Voer gewenste scherm, wachtwoord vervolgens opnieuw in te voeren wachtwoord.

2 Kies uw beeldscherm naam. Voer een Accountbeveiliging vraag in het geval dat u
Wachtwoord vergeten. Geef het antwoord op uw geheime vraag en re-typ uw antwoord. U kunt het opzetten van een alternatief e-mailadres, maar het is niet vereist.

3 Voer uw geboortedatum, geslacht, land en postcode. Voer de Captcha (rare reeks letters en cijfers die u het meest kan niet maken). Door het invoeren van de letters / cijfers gaat u akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening. Je bent klaar, je hebt nu een tweede AOL-schermnaam.

4 Zodra uw scherm naam wordt ingesteld, dan kunt u een link naar uw primaire account door in te loggen op die rekening. Klik op Mijn account, selecteer "Linked Screen Names", dan "Voeg een Screen Name", voert u uw secundaire naam en wachtwoord, klik op save, de twee zijn nu met elkaar verbonden.