Hoe maak je Veranderingen in een opgeslagen Word-document KennisgevingBij het werken met een team een ​​bepaald project documenten zijn betrokken, een van de beste hulpmiddelen om een ​​tekstverwerker met de mogelijkheid om veranderingen te volgen. Dit stelt u in staat om te weten wie een bepaald deel bijgedragen en in staat zijn om bij te houden van bepaalde onderdelen gewijzigd of verwijderd te houden. Microsoft Word heeft deze ingebouwde functionaliteit, zodat u samen te werken met andere mensen op een Word-document en kennisgeving veranderingen gemaakt als ideeën worden getypt in of afgesloten.

instructies

1 Open het opgeslagen document in Microsoft Word.

2 Klik op het tabblad "Review".

3 Kies "Show Markup" en kies "Invoegen en verwijderen" uit het drop-down menu.

4 Klik op "Final Showing Markup" onder het tabblad. Je zult in staat zijn om het geschrapt en delen van uw Word-document te bekijken.

Hints

  • Als u niet in staat om de veranderingen te zien zijn, kan de gebruiker die het document opgeslagen niet hebben gedraaid op het "Track Changes" functie in Microsoft Word bij het werken aan het. Om deze functie in te schakelen, selecteer "Track Changes" onder het tabblad "Review".