Hoe maak je een website met behulp van Flash Start Maak

Websites met flits begint, vaak aangeduid als flash animatie intro's, worden beschouwd als de kers op de taart voor het ontwerp. Dit soort intro is professioneel en elegant en vangt de aandacht van de kijker. Flash-animatie voegt flare en lichaamsbouw naar een website. Het maken van een website met flash start is eenvoudig, en het is slechts een paar klikken verwijderd.

instructies

Hoe maak je een website met behulp van Flash Start Maak

1 Aanmelden voor een Wix account. Open een internetbrowser door te klikken op het pictogram dat kan worden gevonden op het bureaublad van de computer. Schakel de zoekbalk vorm van data, en voer "www.wix.com." Wanneer de Wix landing pagina wordt geladen, klikt u op de "Inloggen / Sign Up" tab, en selecteer "Klik hier voor inschrijving" om een ​​account aan te maken. Voer de benodigde informatie in de pop-up venster en klik op "Sign Up."

2 Klik op het tabblad "Create". U krijgt een lijst met miniaturen voor pre-en-klare website templates te zien. Klik op de thumbnail icoon dat, leest "Blank," en selecteer de optie "Edit". De lege sjabloon portal wordt automatisch geopend in een pop-up venster.

3 Ontdek de lege sjabloon portal en de functionaliteiten voor het bouwen van een flash design platform. Klik op het tabblad "File" aan de top. Klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen' die zal verschijnen in de drop box menu. Een pop-up venster zal verschijnen, en de "Document Settings" portal wordt weergegeven.

4 Klik op het plein kleur symbool in de juiste regio van het scherm om de kleur te veranderen. Het vermeld op de "Pagina" regio nummers zal u toelaten om de oorspronkelijke breedte en lengte van de pagina te wijzigen. U kunt ook zoekwoorden, die u zal toelaten om de website doorzoekbaar op zoekmachines zoals Yahoo! en Google te veranderen. Klik op "Apply" om wijzigingen op te slaan.

5 Klik op het icoon "ClipArt" die gevonden kunnen worden op de verticale menu aan de linkerkant van het scherm. Wanneer het horizontale menu geladen, klikt u op het tabblad "Animaties". Dit is waar de meerderheid van de flitser beïnvloedt worden opgeslagen. U kunt ook op de onderste menu dat verschijnt aan de onderkant van het scherm om de pagina overgang te wijzigen.

6 Beginnen met het ontwerpen van de website flash intro door de uitvoering van de functies en onderdelen die in de ontwerp-portaal. Het is altijd het beste om te beginnen door te kiezen voor de achtergrondkleur. Dit zal de toon voor het gehele ontwerp in te stellen. Klik op het icoon "Save" als je eenmaal het ontwerp hebt voltooid. Wanneer de "Save" pop-up venster verschijnt, typt u een naam voor het ontwerp. Klik op de knop "Save" aan de onderkant van de pop-up venster.

Hints

  • Houd flash animatie tot een minimum. Te veel flash animatie kan vertragen hoe laadt op browsers kijkers. Het kan ook leiden tot gebroken links op de website.If u meer verbeteringen, zoals professionele hosting, extra opslagruimte, en Google Analytics, kijken naar de Wix premium service-pakket (zie bronnen).
  • De Wix platform vereist een high-speed internetverbinding. Sluit alle andere programma's en vensters, zodat de verbinding met één contactpunt point.Save werk regelmatig om te voorkomen dat het als gevolg van een computer hangen, of gebrek aan reactie van de server.Wix accounts zijn gratis voor flash ontwerpen.