MYOB Basics

MYOB (Mind Your Own Business) Basic is software die is ontwikkeld door MYOB Australië voor bedrijven. Het maakt het mogelijk ondernemers om taken binnen een software die alle aspecten van het runnen van een bedrijf integreert beheren. De software is ontworpen voor zowel kleine en bedrijven vanuit huis.

Wat is MYOB Basis

MYOB Basic is een software die e-facturen, offertes, GST berekeningen en BAS rapporten stroomlijnt. Het behandelt ook fiscale rapporten en tracks baan kosten en winstgevendheid. De software genereert ook aanpasbare rapporten die bedrijfsinformatie volgen en vergemakkelijkt het dagelijkse zakelijke papierwerk allemaal vanuit één geïntegreerd systeem.

MYOB Stuurt Direct naar de opdrachtgever

MYOB Basic is geschikt voor het verzenden van e-facturen en offertes rechtstreeks aan klanten, waarmee gebruikers hun transacties en GST berekeningen volgen. Het automatiseert BAS rapportage via de BASlink. Dit wordt bereikt door het koppelen GST rapporten met andere bedrijfsgegevens. De software vergemakkelijkt ook rapporten tax-aansprakelijkheid en heeft een bereik van rapporten die hen in staat stellen om GST verplichtingen te identificeren als goed.

MYOB Organiseert uw financiën

Met MYOB Basics, kunnen gebruikers de kosten en winstgevendheid baan te volgen, waardoor ze de nettowinst te berekenen voor hun bedrijf en het bereiken van een gedetailleerd overzicht van de inkomsten en uitgaven. De software stroomlijnt financiële aspect van een bedrijf, zoals bank- en creditcardafschriften, en stelt gebruikers in staat om ze te importeren direct in MYOB Basics. Deze functie helpt gebruikers ook in evenwicht te brengen hun boekhouding, bijhouden van de controles geschreven en ontvangen via zakelijke transacties, credit card aankopen en betalingen geïnitieerd, geldopnames en deposito's, kleine contante transacties, alsmede betalingen aan leveranciers.

Pas MYOB

De MYOB Basics kan meer dan 70 soorten rapporten die bedrijfsinformatie te volgen, variërend van gedetailleerde winst / verlies via de balansen van de verkopen van de rapporten van de klant te genereren. Gebruikers kunnen ook de software aan te passen aan de behoeften van het pak. Dit geldt ook voor het beperken van informatie gefilterd op een rapport en wijziging van de manier waarop een rapport eruit ziet en hoe het wordt gegenereerd.

MYOB Basic is efficiënt om dag-tot-dag activiteiten lopen, zoals e-mailen offertes, facturen en rapporten. De software beschikt over de mogelijkheid om bestanden in PDF-formaat te maken (Adobe Acrobat Reader wordt gebundeld met de software) en stuur ze naar klanten in een tijdig.

systeemvereisten

Een personal computer met Windows 2000 (Service Pack 4), Windows XP (Service Pack 2) of Windows Vista wordt aangedreven door een 200 MHz Intel Pentium-processor (of gelijkwaardig) is vereist om MYOB Basics draaien.

Bovendien is noodzakelijk zijn 64 MB RAM-geheugen, 200 MB schijfruimte voor de installatie, 16-bit kleur met 1024 x 768 scherm resolutie scherm, en een CD-ROM drive om te werken en te lezen van de MYOB Basics software-cd.

Een Windows-compatibele printer, Windows-compatibele muis of het aanwijsapparaat, toegang tot internet met Microsoft Internet Explorer 5.5, QuickTime en Adobe Acrobat Reader v4 of hoger worden aanbevolen.