South Carolina Wetten Over de schouders dragen Wireless Internet Access

South Carolina Wetten Over de schouders dragen Wireless Internet Access


Computer misdaden gepleegd in de staat South Carolina worden vervolgd op grond van de Wet Computercriminaliteit South Carolina. De wet is opgenomen in de titel 16 Hoofdstuk 16 van de South Carolina wetboek. Onder voorbehoud van de interpretatie van de rechtbanken, kon South Carolina bewoners die zich bezighouden met ongeoorloofd meeliften draadloze internetverbinding mogelijk vervolgd onder de bepalingen van deze wet.

definities

De wet Crime Computer stelt dat onbevoegd gebruik plaatsvindt door middel van "het gebruik van een computer, computersysteem of het computernetwerk niet expliciet of impliciet toestemming van de betreffende opdrachtgever." De wet definieert een netwerk, "de koppeling van twee of meer computers en die apparaten en faciliteiten via waarin een koppeling plaatsvindt. "De wet definieert computer, in-part, als een" datacommunicatie netwerkapparatuur zoals routers en switches. "

Interpretatie van de wet

De werking van meeliften op een draadloze internetverbinding point zou kunnen worden geïnterpreteerd als een schending van de wet. Ten minste een gebruiker van een draadloos netwerk moet altijd de duidelijke impliciete toestemming van de eigenaar netwerk. Met andere woorden, zou het gebruik van een open draadloos netwerk in een openbare restaurant die toegang tot het netwerk aangeboden als service aan klanten lijken toelaatbaar is. Echter, kan een persoon met behulp van onbeveiligde draadloze netwerk van zijn buurman zonder toestemming ontvangen van de buurman te worden beschouwd als de uitoefening van een niet-toegestane gebruik van het netwerk van de buren zonder de stilzwijgende toestemming van de buurman.

Straf

De wet Computercriminaliteit South Carolina maakt drie lagen van strafrechtelijke sancties voor schendingen van de wet. Eerste graad schendingen zijn onderworpen aan een misdrijf straf van maximaal $ 50.000 aan boetes en vijf jaar in de gevangenis. De tweede graad overtredingen, dragen een straf van maximaal $ 10.000 aan boetes en één jaar opsluiting. Latere tweede graad schendingen bloot de dader om de mogelijkheid van $ 20.000 aan boetes en maximaal twee jaar in de gevangenis. Derdegraads strafbare feiten worden bestraft met maximaal $ 200 aan boetes en 30 dagen in de gevangenis.

civil Action

Schendingen van de wet Crime Computer zijn ook onderworpen aan civiele vervolging. Slachtoffers van een overtreding kan een rechtsmiddel trachten te betalen voor de schade die is veroorzaakt door de dader.