Hoe te Functies invoegen in Excel 2007

Hoe te Functies invoegen in Excel 2007


Als je ooit te veel tijd hebben besteed aan het proberen om een ​​fout in een formule te vinden, kunt u de waarde van de functies te waarderen. Functies in Excel zijn vooraf geschreven formules die het proces van het invoeren berekeningen te vereenvoudigen. Het doorbrengen van een paar momenten om te leren hoe om goed in te voeren functies kunt u uren werk handmatig invoeren van complexe formules in de toekomst te slaan. U kunt een functie handmatig in te voeren, met behulp van de "formules" werkbalk op de bovenste menu of met behulp van de Formula AutoComplete tool.

instructies

1 Plaats een functie in een Excel-cel handmatig door te klikken in de cel, in te typen en druk op de "Enter". De AutoAanvullen menu zal verschijnen als u begint met de formule te typen. Als je niet nodig hebt, negeren. Als u niet weet hoe je een functie in te voeren zonder hulp, gebruikt u het menu "formules".

2 Plaats een functie in een Excel-cel door het tabblad "formules" op het bovenste menu. Dit is vooral handig als u niet weet welke functie te gebruiken.

3 Klik op de knop die het best omschrijft de actie die u probeert uit te voeren met de functie. Een pull-down lijst met functies wordt geopend. Muisaanwijzer over elke functie met je muis en een doos met een beschrijving van de functie verschijnt.

4 Klik met de linkermuisknop de functie om automatisch in te voegen in de cel. Een doos opent dat je precies vertelt wat de functie doet en hoe de variabelen goed te structureren. Voer de variabelen en selecteer de knop "OK".

5 Klik in de cel om eventuele wijzigingen in de functie te maken. Een structuur gids voor de formule verschijnt automatisch onder de cel, zolang u de Formula AutoComplete functie ingeschakeld.

6 Schakel de Formule automatisch aanvullen optie als het niet al op. Klik op de "Microsoft Office-knop," klik "Opties voor Excel" en klik vervolgens op de categorie "formules". Onder "Werken met formules", vinkt u het vakje naast de "Formula Auto Complete" en klik op de knop "OK". U kunt een formule in te voeren met de hulp van de Formula AutoComplete tool.

7 Typ de formule. Wanneer u de eerste letter van de functie die u wilt gebruiken te bereiken, zorgt ervoor dat er Formula AutoComplete. Met behulp van de functie SOM, voor het voorbeeld, wanneer u typt in "= s," Excel filtert de Formula AutoComplete lijst van alle functies en actieve cel referenties die beginnen met "s." Typen in de volgende letter ( "= su") filtert de lijst om alle opties die beginnen met "su" en de filtering blijft terwijl u typt in meer letters.

8 Navigeren door de AutoAanvullen menu met behulp van de pijltjes op uw toetsenbord of het selecteren van een ieder door met de linkermuisknop te klikken met je muis. Als je land op elke optie, Excel toont een scherm Tip is ontworpen om u te helpen kiezen voor de beste optie.

9 Dubbelklik op uw selectie en de functie zal worden opgenomen met de linker haakje op zijn plaats ( "= sum (") en een beschrijving van wat de formule eruit moet zien eronder. Voor de functie SOM, dit ziet eruit als "SUM (nummer 1, [nummer 2], [nummer 3], ...). "Geef je mening over de beschrijving indien nodig om ervoor te zorgen dat de formule goed is aangelegd.

10 Geef nu uw gegevens en sluit de formule met de juiste haakjes: ".)" Met behulp van de functie SOM, kan uw functie er als volgt uitzien: "= sum (5, B1: B25, C23, c1, b1 + b2)." U hebt een functie in Excel geplaatst.

11 Begrijp uw formule.

Deze formule staat, "vijf (5) plus de som van het bereik b1 tot B25 (B1: B25) plus de waarde in cel C23 (C23) plus de waarde van cel B1 plus de waarde van cel B25 (B1 + B25) .

Deze formule toont een aantal van de gedefinieerd als nummers door Excel structuren.

Hints

  • U kunt nest formules tussen haakjes om een ​​nummer in een formule te vertegenwoordigen. Voor meer informatie over Geneste formules, zie referentie 4.
  • Controleer uw formule constructie als u een ander fout. Als u niet uw fout te zien, zoek hulp bij de functie en bekijk de voorbeelden gegeven om de fout te lokaliseren.
  • Vermijd de "Circular Reference" fout door het uitsluiten van de cel-adres van de cel met de formule in de formule. Voor meer informatie over Circular Referenties, zie referentie 3.