Hoe maak je een winstgevende blog met 2 uur per week Build

Een van de makkelijkste manieren om geld online te maken is door het bouwen van een winstgevende blog. Bloggen is iets dat mensen hebben gedaan voor jaren. Sommige mensen maken geld van hun bloggen, terwijl anderen gewoon kiezen om te bloggen voor de lol. Je hoeft niet te veel tijd om een ​​winstgevende blog op te bouwen door te brengen. Met slechts 2 uur per week, kunt u zelf bouwen van een winstgevende blog.

instructies

1 Kies een onderwerp voor uw blog dat mensen zullen zoeken op het internet voor. Je moet mensen die willen uw blog en de informatie die het bevat, zodat je een winstgevende blog kan bouwen lezen. U zult ook willen een onderwerp dat u gemakkelijk kunt schrijven. Dit zal helpen om de tijd die je besteedt het maken van geld van uw blog nog aangenamer te maken.

2 Schrijf al je blog posts voor de week in het eerste uur die u elke week te besteden aan uw blog te bouwen. Uw blogberichten moet tussen de 200 en 400 woorden. Om een ​​winstgevende blog te bouwen, wil je deze blog posts om zoekwoorden die zullen helpen om de lezers van de zoekmachines om uw blog te brengen omvatten. U kunt pre-schrijven al uw blog berichten voor de week en dan zet ze elke dag automatisch te publiceren op een bepaalde tijd.

3 Breng het tweede uur van de week om een ​​winstgevende blog te bouwen het bevorderen van uw blog. Om een ​​winstgevende blog moet je promotie, alsook het schrijven trefwoord dichte berichten doen. Er zijn vele manieren dat u uw blog om geld te verdienen kan bevorderen. Zorg ervoor dat u een uur van de promotie elke week doen om het verkeer dat uw blog ontvangt te verhogen. Check out de bron sectie voor ideeën over hoe je een winstgevende blog met promotie op te bouwen.