Hoe maak je een Boot CD Repair

Hoe maak je een Boot CD Repair


Een opstart-cd is typisch een CD met verschillende soort besturingssysteem bestanden op de schijf die de computer op te starten vanaf een opdrachtprompt en uitvoeren van de schijf in plaats van het besturingssysteem op de harde schijf. Het voordeel is dat je kunt werken met bestanden op de harde schijf zonder het besturingssysteem in de weg. Om een ​​opstart-cd moet je in wezen de bestanden te herstellen op het te repareren.

instructies

1 Plaats de CD in het optische station. Klik met de rechtermuisknop op het menu Start en kies "Open Windows Verkenner." Kijk naar de bestanden op de CD. Vergelijk deze bestanden naar wat zou moeten zijn op een opstart-cd. U kunt zien welke bestanden moet worden op een boot-cd door te zoeken laarsCD sites (zie bronnen.) Zorg ervoor dat alle bestanden zijn er en dat ze de juiste maat.

2 Vind vervangende bestanden als sommige van de bestanden ontbreken of beschadigd. U kunt een boot CD bestanden downloaden van computer sites. Zelfs met een herschrijfbare cd kun je niet schrijven en herschrijven van bestanden, zoals een harde schijf voor de toepassing van een opstart-cd. Vervang uw huidige opstart-cd. Download alle bestanden naar een nieuwe opstart-cd.

3 Kopiëren naar de cd. Selecteer alle bestanden die u hebt gedownload en naar de map van de CD's in de verkenner. Ga naar het menu Bestand en kies "Deze bestanden op CD."