Hoe te Socket 478 installeren

Socket 478 duidt de aard van de interface die het moederbord van de computer gebruikt voor zijn centrale verwerkingseenheid. Socket 478 moederborden zijn compatibel met Intel Pentium 4 en Celeron processoren. Dit type aansluiting is een Zero Insertion Force socket. ZIF sockets met een kleine niveau om de processor vast te zetten wanneer je het installeert. Wanneer u een computer bouwen of je een nieuw moederbord hebt geïnstalleerd, de processor installatie komt meestal in het begin van het bouwproces.

instructies

1 Verwijder alle kabels aan de achterkant van uw computer. Zet uw computer op de zijkant en schuif de klep. Sommige gevallen zijn ontworpen met schroeven van de deksels op of grendels die moeten worden geopend voordat u de klep kan glijden.

2 Vind de Socket 478 op het moederbord. Het moet een klein pleintje met een zwarte plastic beugel eromheen zijn. Het plein is de Socket 478, terwijl de zwarte kunststof beugel is de beugel voor de CPU heatsink.

3 Duw de hendel aan de zijkant van de Socket 478-up. Laat de CPU op zijn plaats, het afstemmen van de pinless hoeken van de CPU met de holeless hoeken op het stopcontact. De joystick weer in de oorspronkelijke locatie.

4 Verwijder de plastic folie die de thermische verbinding uit de onderzijde van het koelelement.

5 Line-up van de hoeken van de heatsink met de hoeken van de bevestigingsbeugel op het moederbord. Houd de heatsink level als je het te verlagen op zijn plaats. Druk zachtjes aan elke hoek om te kunnen garanderen clips in de beugel. Houd het koelelement door de ventilator en verlagen de bovenste clips een voor een.

6 Bevestig de ventilator van de heatsink om de kleine 3-pins power connector op het moederbord. De stekker moet vrij dicht bij de CPU socket zijn.