Hoe maak Creative's in Adobe Photoshop Elements 7

Hoe maak Creative's in Adobe Photoshop Elements 7


Mensen houden van goede foto's, met name degenen met vrienden of familie. Ze houden ze in dierbare fotoalbums, e-mailen of te posten op online galerijen. Maar in plaats van gewoon gebruik maken van uw foto's als ze zijn, kunt u ook creatief of decoratieve elementen om ze met behulp van een grafisch programma toe te voegen. Adobe Photoshop Elements 7 is een goed programma voor dit doel. Photoshop Elements 7 heeft veel van dezelfde instrumenten als zijn grote broer, Photoshop, zonder de grote prijskaartje.

instructies

1 Laad de foto's die u wilt werken op uw computer. Als ze op uw digitale camera, gewoon de camera aan te sluiten via de kabel die bij het kwam en de overdracht van de foto's. Als ze op digitale media, zoals een flash drive, CD of SD-kaart, plaatst u de media in het juiste station op uw computer en de overdracht van de foto's. Voor gedrukte afbeeldingen, moet u ze scannen, met behulp van een hoge resolutie op uw scanner (minimaal 600 dpi).

2 Open Photoshop Elements 7. Selecteer "File" en klik op "Open". In het dialoogvenster dat wordt geopend bladert u naar een van de foto's die u geladen en open het.

3 Ga naar de "Layers" paneel en klik met de rechtermuisknop op de laag die je ziet. Uit de opties te selecteren "dupliceren." Selecteer de onderste laag en verbergen door te klikken op het 'oog' naast de laag. Klik nu op het icoontje "Nieuwe laag".

4 Selecteer de middelste laag. Selecteer de "nieuwe" kleur in de tools en de kleur aan degene die je wilt gebruiken als grens voor de foto. Selecteer de "Verfemmergereedschap" tool en gebruik deze om de laag met de kleur te vullen. Als alternatief zou je een patroon of een helling om de laag te vullen te selecteren.

5 Selecteer de bovenste laag. Selecteer de "Polygonal" selectie tool. In de opties te wijzigen de "Feather" naar 15-30 (het exacte bedrag hangt af van hoeveel van een rand die u wilt). Trekken uit een decoratieve gedeelte rond de binnenkant van het beeld, het selecteren van de belangrijkste elementen in het centrum, waardoor een grens niet geselecteerd.

6 Klik op "Select" en kies "Inverse." Nu delete op je toetsenbord. Dit levert een mooie vervaagde grens voor de foto.

7 Maak een nieuwe laag. Selecteer de "Custom Shape" tool en in de opties aan de bovenkant selecteer een van de "Star" presets. Verander de kleur iets te fel zoals blauw of rood en trekken uit een ster. Selecteer "Edit" en vervolgens "Transform" en klik op "Draaien". Draai je ster. Selecteer nu de 'Blending Options "en klik op" Bevel en Reliëf. "Ga met de standaardinstellingen en klik op" OK. "

8 Herhaal stap 7 een paar keer, het creëren van sterren van verschillende maten en kleuren. Selecteer "File" en klik op "Opslaan." Noem uw foto en sla het op als een hoge resolutie JPEG.