Hoe Page Naam Permanente koppelingen in WordPress wijzigen

Hoe Page Naam Permanente koppelingen in WordPress wijzigen


Met behulp van de WordPress-platform voor het schrijven en onderhouden van een blog biedt een krachtige en makkelijk te gebruiken publishing systeem. Een handige optie voor WordPress bloggers is de mogelijkheid om de permalink structuur van hun blog posts te veranderen. Permalinks zijn gewoon de directe URL's naar specifieke blog posts. De standaard permalink structuur werkt voor de meeste doeleinden, maar sommige bloggers liever een meer aantrekkelijke permalink structuur. Dit kan erg handig zijn als u wilt delen links naar uw blog posts met anderen.

instructies

1 Log in om je WordPress blog met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Ga naar het gedeelte 'Instellingen' op het linker zijpaneel van de 'Dashboard'. Onder "Instellingen", klik op de link "Permalinks".

3 Selecteer de permalink structuur die zegt ofwel "Dag en de naam" of "Maand en de naam" uit de lijst van de permalink structuren beschikbaar. "Dag en de naam" creëert een URL met de datum en de post titel voor elke blog post, terwijl de "Maand en de naam" creëert een URL met de maand en post titel voor elke blog post.

4 Klik op de blauwe "Wijzigingen opslaan" knop, die bevindt zich onder de permalink structuur opties om uw nieuwe permalink structuur op te slaan. Uw blog posten zullen nu een aangepaste permalink URL.