Hoe krijg je een router aangesloten op Dial-Up Internet

Hoe krijg je een router aangesloten op Dial-Up Internet


Uw router moet goed zijn geïnstalleerd, zodat zij op uw computer verbinding met het internet. Een router kan uw Internet signaal dat moet worden verzonden vanaf uw modem om te worden verwerkt door de computer, dan terug zodat informatie kan ook worden geüpload. Bevestig de externe antenne (indien uw model vereist), maken alle macht en kabelverbindingen tussen de apparaten, installeer dan de software die wordt meegeleverd met het apparaat. U kan worden aangesloten op het internet onder 30 minuten.

instructies

1 Sluit de externe antenne van de router indien vereist door uw specifieke model. Zoek de antenne-poort aan de achterkant van het toestel, dan schroef de antenne met de klok mee op zijn plaats. Vermijd te strak de antenne op de haven. Raadpleeg de handleiding van uw router voor het bevestigen van de antenne correct als uw model verschilt in de antenne-installatie-procedure.

2 Installeer de router verticaal of horizontaal. Schuif de router in de basis, richt de antenne naar boven om deze verticaal te zetten. Zorg ervoor dat de router in te voegen met de antenne naar boven. Anders, leg het apparaat vlak, richt de antenne naar boven om deze horizontaal te zetten.

3 Maak de juiste stroomaansluitingen. Steek de AC-kabel aan op de netaansluiting aan de achterzijde van de router en het andere uiteinde in een overspanningsbeveiliging stopcontact.

4 Sluit uw modem aan op uw telefoonaansluiting. Steek het ene uiteinde van een telefoonkabel in de telefoonaansluiting aan de achterkant van de modem, en steek het andere uiteinde in een telefoonaansluiting op uw muur.

5 Sluit uw modem aan op de router. Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van uw modem, dan het andere uiteinde in de WAN-poort aan de achterzijde van de router.

6 Sluit de router aan op uw computer. Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel aan op een van de LAN-poorten aan de achterzijde van de router en het andere uiteinde in de Ethernet-poort van uw computer om een ​​verbinding tussen de apparaten tot stand. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke model na te gaan of om het apparaat aan te sluiten op de computer voor of na de installatie van de software, omdat sommige modellen kunnen variëren in hun installatieprocedures.

7 Plaats de installatie schijf van de router in het cd-rom-station van uw computer. Voer het installatieprogramma .exe en volgt u de instructies op het scherm te laten leiden door de rest van de installatie software proces.

8 Open een browservenster om een ​​internetverbinding tot stand. Voer "admin" als de gebruikersnaam en het apparaat toegangscode, gelegen aan de onderkant van de router, als wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Raadpleeg de handleiding van uw router voor specifieke instructies voor het configureren van beveiligingsinstellingen voor uw specifieke model, omdat zij kan per fabrikant.
  • Uw modem moet mogelijk opnieuw worden gestart nadat alle apparaten zijn aangesloten.
  • Beveiligingsinstellingen moet mogelijk worden geconfigureerd om uw computer te voorkomen worden blootgesteld aan hackers.